20 mei 2016

Fiorentina voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Fiorentina shirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Le Coq Sportif en de club uit Florence. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Fiorentina de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende komend seizoen. Fiorentina is afgelopen seizoen als vijfde geëindigd in de Serie A, waardoor het komend seizoen opnieuw Europees voetbal speelt. Fiorentina en het Franse sportmerk hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club gelanceerd tijdens een speciaal evenement. We bespreken beide designs.

Fiorentina thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Fiorentina thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd paars en heeft een klassiek design. Het shirt heeft hetzelfde template als de Saint Etienne shirts voor 2016-2017. Dit betekent dat het voetbalshirt een klassieke polo kraag bevat met twee subtiele lijnen aan de onderkant van de kraag. Deze lijnen zijn geheel in stijl van de andere clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Stadio Artemio Franchi in Florence: rood en wit. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Le Coq Sportif. Het Franse sportmerk is het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de Italiaanse club. De onderkant van de mouwen van het nieuwe Fiorentina shirt worden afgesloten met een subtiele witte en rode lijn. De onderkant van het shirt en de binnenkant van het shirt bevatten een speciaal label met daarin een leus van de club: ''Cou il cuore viola''. Het nieuwe Fiorentina thuistenue wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met daarop de logo's van de kledingsponsor en de club. De kousen zijn ook geheel paars en bevatten bovendien het logo van de Italiaanse club.

Fiorentina uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Fiorentina uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend wit met een stijlvolle paarse polo kraag. Ook deze kraag bevat aan de onderkant een subtiele witte en rode lijn. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Le Coq Sportif. Dit logo is geheel in stijl van de kleuren van de Franse vlag. De andere borst is uitgerust met het logo van de club met daaromheen een gouden omranding. Het nieuwe Fiorentina uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen, waarop ook uitingen staan van de club en de kledingsponsor. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de club uit Florence. Hierin zullen sterren als Zarate, Ilicic, Kalinic en Bernarderschi komend seizoen schitteren.

Fiorentina voetbalshirt kopen

Het nieuwe Fiorentina shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 80,-. Hier kan je het shirt van Fiorentina ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere Fiorentina producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het Fiorentina shirt in deze FIORENTINA STORE

of deze officiële Fiorentina shop

 Fiorentina -voetbalshirts -2016-2017

Fiorentina -voetbalshirt -thuis -2016-2017

Fiorentina -thuisshirt -2016-2017