De nieuwe Fiorentina voetbalshirts voor 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door Le Coq Sportif en de Italiaanse voetbalclub. ACF Fiorentina presenteert een nieuw thuis- uit- en 3e shirt. Uiteraard is het thuisshirt van Fiorentina in het paars. De spelers van de club worden ook wel 'La Viola' (de paarsen) genoemd. Op dit moment staan spelers als Mounir El Hamdaoui, Mario Gomez en Joaguin op de loonlijst. AC Fiorentina werd opgericht op 26 augustus 1926. Sinds het jaar 1928 het het thuisshirt van Fiorentina de paarse kleur. De club uit Florence speelt haar wedstrijden in Stadio Artemio Franchi. De nieuwe shirts worden geproduceerd door het iconische Franse sportmerk Le Coq Sportif, die dit jaar weer terug komt als shirtsponsor op de voetbalvelden. Het Franse merk is de nieuwe shirtsponsor voor het seizoen 2015-2016. Naast Fiorentina is Le Coq Spotif ook shirtsponsor van de Franse club Saint-Etienne.

Fiorentina thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Fiorentina thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door paarse kleur. De biesjes en de kraag hebben een dun wit lijntje. Dit lijntje loopt ook van onder de oksel naar beneden. Op de linkerborst het logo van Fiorentina en op de rechterborst het logo van shirtsponsor Le Coq Sportif. Op de linkermouw is een watermerk van het embleem (de Franse lelie) van Fiorentina te zien. Aan de binnenkant van het Fiorentina shirt staat de tekst "Orgoglio Viola" ("Paarse Trots"). Een paars voetbalbroekje en paarse sokken maken het Fiorentina tenue helemaal af. Op het broekje is het witte streepje terug te vinden. Op de rechterpijp het logo van Fiorentina en op de linker de bekende haan van Le Coq Sportif. Op de achterkant een klein detail met een vlag van de Fiorentijnse kleuren.

Fiorentina -thuisshirt -2015-2016

Fiorentina uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Fiorentina uitshirt 2015-2016 is volledig in het wit met enkele paarse details. De kraag bevat een dun paars streepje. Dit streepje loopt ook onder de oksels naar beneden. Op de linkermouw is een watermerk van de Franse lelie terug te vinden. Het traditionele voetbalshirt van Fiorentina heeft op de linkerborst het embleem van de Italiaanse voetbalclub en op de rechterborst de shirtsponsor. Aan de binnenkant staat hier ook de tekst "Orgoglio Viola". Een wit voetbalbroekje en witte kousen maken het uit tenue compleet.

Fiorentina -uitshirt -2015-2016

Fiorentina 3e shirt 2015-2016

Naast een thuis- en uitshirt heeft Le Coq Sportif ook een 3e shirt geproduceerd voor ACF Fiorentina. Het strakke navy blauwe Fiorentina 2015-2016 shirt heeft gouden en witte details, zoals op het thuis- en uitshirt. Ook op de linkermouw is de voor Fiorentina fans bekende Franse lelie terug te zien. Op de linkerborst het logo van Fiorentina en op de linkerborst de Franse haan van Le Coq Sportif. Een navy kleurig voetbalbroekje en kousen zorgen voor een stijlvolle uitstraling van het 3e Fiorentina 2015-2016 tenue.

Fiorentina -3e -shirt -2015-2016

Fiorentina voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Fiorentina thuisshirt, uitshirt en 3e shirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe trainingsshirt en het nieuwe training sweater van de club. Check daar ook de nieuwe voetbalshirts van andere Italiaanse clubs voor 2015-2016, zoals AC Milan, Inter Milan, Juventus, AS Roma en Napoli. Check ook het overzicht met beschikbare Fiorentina producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending! 



Koop het hier... en deel hieronder je mening!