9 september 2016

Fiorentina 3e shirt 2016-2017

Fiorentina heeft het 3e shirt 2016-2017 gelanceerd. Het voetbalshirt is ontworpen en geproduceerd in samenwerking met kledingsponsor Le Coq Sportif. Fiorentina zal het nieuwe 3e shirt dragen gedurende Europa League uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017. In de poulefase neemt 'Viola' het op tegen Paok, Qarabag en Liberec. De Italiaanse club uit Florence wordt getraind door Diego Della Valle en voor de club schitteren onder andere sterspelers als Tello, Badelj en Sanchez. Ook Nederlander Diks is actief voor Fiorentina. Het nieuwe Europa League shirt kent een zeer klassiek uiterlijk. De details van dit voetbalshirt bespreken we hieronder uitvoerig!

Fiorentina 3e shirt en tenue 2016-2017

Het Fiorentina 3e shirt gebruikt een template dat ook gebruikt wordt bij het design van het Fiorentina thuis- en uitshirt. Het nieuwe Europa League shirt van de grootmacht uit Florence is overwegend rood van kleur, maar bevat ook witte details. Zo is dit voetbalshirt in het bezit van een zeer klassieke witte polo kraag. Ook de strip van deze kraag is wit en op het rode shirt valt dit zeer op. De witte kraag kent aan de uiteinden een zeer dunne blauw-rode bies, dat zorgt voor een extra elegante uitstraling. Deze combinatie komt ook terug op de witte bies aan de uiteinden van de mouwen. De body, schouders en mouwen zijn daarentegen overwegend rood van kleur. Ook is het shirt een aantal logo's rijk. De linkermouw kent een Europa League badge, terwijl de rechtermouw de badge van de Serie A bevat. Op de rechterborst is daarnaast het klassieke logo van kledingsponsor Le Coq Sportif gedrukt, terwijl de linkerborst is versierd met het clublogo. Het Fiorentina 3e tenue / Europa League tenue wordt gecomplementeerd door een rood short en rode kousen. Foto's van het nieuwe shirt check je hieronder!

Fiorentina voetbalshirt kopen

Het nieuwe Fiorentina shirt voor 2016-2017 kan je vanaf half september kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is ongeveer € 70,- en voor volwassenen € 80,-. Hier kan je het shirt van Fiorentina ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere Fiorentina producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het Fiorentina shirt in deze officiële Fiorentina shop

Fiorentina 3e Shirt 2016-2017

Fiorentina 3e Shirt 2016-2017 2