Finland voetbalshirt 2019-2020

Het nationale elftal van Finland draagt vanaf nu een nieuw thuisshirt. Dit nieuwe voetbalshirt is door de voetbalbond en Nike vandaag officieel gelanceerd. In dit tenue speelt het Finse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020. In de kwalificatie neemt Finland het in poule J op tegen Italië, Griekenland, Bosnië & Herzegovina, Armenië en Liechtenstein. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de Finland voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 partner van de Finse voetbalbond.

Het nieuwe Finland thuisshirt voor 2019-2020 heeft geen super spannend design. Het shirt is gebaseerd op het Nike Legend Teamwear template. Het voetbalshirt is zoals altijd overwegend wit met blauwe accenten. Het shirt bevat een zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. Aan de zijkanten van de hals bevindt zich een blauw vlak. Ook de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt is blauw. De swoosh van kledingsponsor Nike prijkt weer op de rechterborst van het shirt en is zwart. De andere borst bevat de badge van de Finse voetbalbond, de Suomen Palloliitto (SPL). De binnenkant van de hals is uitgerust met een zwarte taping. Deze taping loopt door over de achterkant van het nek. Het nieuwe Finland tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe accenten. Uiteraard zijn de nieuwe Finland tenues uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Finland voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pukki, Sparv, Arajuuri, Schüller, Markkanen, Soiri en andere sterspelers.

Finland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Finland voetbalshirt voor 2019-2020 kun je alleen in het land zelf kopen. Omdat het shirt gebaseerd is op een standaard template, heeft het shirt slechts een prijs van € 39,95. Ben je op zoek naar andere Finland merchandising? Check het dan ook in de onderstaande webshop! Directe levering!

Bestel je Finland voetbalshirt in deze SHOP!