18 mei 2018

Finland uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Finland, voor het seizoen 2018-2019, is vandaag officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Nike. Helaas gaan we Finland niet terugzien op het WK. Deze kwalificatie kon het Scandinavische land niet overleven. Wel zien we dit uitshirt in Finland tijdens de EK kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op EURO 2020. Ook speelt het Fins nationaal elftal de uitwedstrijden van de Nations League in dit shirt. De Nations League is het nieuwe toernooi van de UEFA. Tijdens dit toernooi speelt Finland tegen Estland en Griekenland. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Finland? Check de details hieronder!

Finland uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Finland is Nike. Nike vervult deze functie al sinds het jaar 2014. Het nieuwe uitshirt van Finland is gebaseerd op het WK template van Nike. Dit template is te herkennen aan de bijzondere kraag van het shirt. Deze begint namelijk diagonaal maar eindigt recht. Ook is de achterkant van de kraag uitgerust met een zwarte baan. Deze loopt door tot en met de bovenkant van de achterkant van het shirt. De basis van het nieuwe shirt is donkerblauw. Dit terwijl de mouwen van het shirt juist lichtblauw zijn. Ook loopt er langs het diagonale gedeelde van de kraag een subtiele lichtblauwe rand. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. De bekende swoosh is lichtblauw van kleur. De swoosh staat al sinds 2014 op de borst van het Scandinavische land. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Finse voetbalbond. De voetbalbond van Finland heet ook wel de Suomen Pallotiitto (SPL). In dit logo is ook de naam van het land verwerkt: SUOMI.

Het nieuwe uittenue van Finland wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek. Deze is uitgerust met de nieuwste technologieën. Hierdoor heeft de broek geen naden en hebben de spelers van de Finse selectie een veel natuurlijkere bewegingsvrijheid. De kousen van het tenue zijn ook blauw. Ook zijn alle tenues van Nike uitgerust met de zogeheten Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Finland voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Finland shirt kan je per direct bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het tenue voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande winkels kan je het shirt van het Finse elftal ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Bestel het nieuwste Finland shirt altijd in DEZE WINKEL