Het nieuwe Finland voetbalshirt voor de periode 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de Finse voetbalbond en adidas. In deze voetbalshirts speelt het nationale voetbalelftal van Finland de oefen- en kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2014. Finland strijdt in een poule met Spanje, Frankrijk, Wit-Rusland en Georgie om een ticket naar het WK.

Het nieuwe Finland thuisshirt 2012-2013 heeft een vrij simpel design en is overwegend wit. Verder bevat het voetbalshirt van Finland blauwe adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Deze worden onderbroken op het midden van de mouwen. Het shirt heeft een witte ronde hals en de borst is voorzien van het logo van teamkledingsponsor adidas en het logo van de Finse voetbalbond SP (Suomen Palloliitto). De Finland tenues worden gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje e met witte adidas strepen en witte kousen met blauwe adidas trademark strepen. In het nieuwe Finland voetbalshirt schitteren sterren als Moisander, Hämäläinen, Fredrikson en Pukki.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Finland voetbalshirt 2012/2013. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Check ook de Finland retro shirts in deze shop.

Koop het hier!

Finland Shirt Thuis 2012-2013


Finland thuisshirt 2012-2013