Niet alleen het officiële Duitsland thuisshirt is gepresenteerd door de Duitse voetbalbond DFD en kledingsponsor Adidas. Ook de officiële trainingskleding is door deze 2 partijen officieel gepresenteerd. De nieuwe kledingslijn bestaat uit een aantal zeer mooie producten. Het assortiment bestaat uit een aantal zeer mooie kledingstukken, zoals een polo, trainingsshirt, travel jacket, regenjack, padded jack en anthemjacket. De trainingskleding bestaat uit 2 lijnen.

De eerste kledingslijn is voornamelijk wit gekleurd. Deze trainingslijn bevat bijvoorbeeld een prachtig trainingspak. Dit trainingspak heeft een zwarte broek met zilveren Adidas trademark strepen. Dit trainingspak wordt aangevuld met een prachtig jack. De kleur van dit jacket is voornamelijk wit. Van de schouders tot de borst loopt een diagonale lijn die verschillende kleuren bezit; rood en oranje. De logo's op dit jacket zijn zwart gekleurd. Het logo bevat tevens 3 kampioenssterren. Deze verwijzen naar de 3 gewonnne wereldtitels in 1990, 1974 en 1954. Het jacket van dit pak is ook in het bezit van 2 zakken aan de zijkant. Het pak is ideaal om te trainen maar ook natuurlijk om gewoon casual te dragen!
Bij dit trainingspak is het natuurlijk zeker mogelijk om een trainingsshirt onder het pak te dragen. Het nieuwe Duitsland trainingsshirt is voornamelijk wit en kent hetzelfde template als het jacket van het trainingspak. Ook dit shirt is in het bezit van de mooie rode en oranje strepen. Het trainingsshort vult het pak verder aan. Deze kan natuurlijk niet ontbreken! Het trainingsshort is zwart en heeft zilveren Adidas trademark strepen op de zijkanten! Ook de logo's op dit short zijn zwart. Het jacket van het trainingspak kan vervangen worden met een fantastische sweater en geldt als een van de mooiste stukken van de collectie! De sweater is voornamelijk wit gekleurd en heeft zwarte Adidas trademark strepen. De onderzijde van de mouwen en de sweater is ook zwart. Ook hier lopen van de schouders tot de borst diagonale strepen in de kleuren rood en oranje. De fantastische trainingslijn is natuurlijk verkrijgbaar bij de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief schitterende Duitsland polo's, anthem jackets, travel jackets, regenjack en padden jack. Ook de officiele Duitsland voetbalshirts zijn verkrijgbaar inclusief officiele printing en 10% korting. Check hieronder de foto's van de fantastische kledinglijn!

Koop het hier... en geef hieronder net als ons je mening over de nieuwe trainingskleding van ''Die Mannschaft''!

Duitsland Trainingspak

Duitsland Trainingsshirt

Duitsland Trainingsshort

Duitsland Sweater