adidas lanceert WK 2018 scheidsrechter shirt

Adidas heeft vandaag het template voor het scheidsrechtersshirt voor het WK van 2018 gelanceerd. In dit shirt leiden de scheidstrechters de wedstrijden tijdens de 64 wedstrijden op het WK in Rusland. In dit shirt zal waarschijnlijk ook Björn Kuipers aantreden in Rusland. Welke leidsmannen er naar het WK gaan, wordt pas eind januari bekend gemaakt. Het adidas REFEREE 18 shirt wordt niet alleen tijdens het WK van 2018 gedragen, maar wordt ook door de arbiters gedragen tijdens de Champions League van 2018-2019 en de Europa League. Meer weten over het nieuwe template? Check hieronder de details!

adidas WK 2018 scheidsrechter shirt en tenue

Het nieuwe adidas WK 2018 scheidsrechter shirt is door het merk gelanceerd in vijf verschillende kleuren, namelijk in het licht blauw, rood, zwart, geel en groen. Het shirt wordt gekenmerkt door de verticale banen over de voorkant van het scheidsrechtertenue. Deze banen hebben twee verschillende tinten van de hoofdkleur van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met twee borstvakjes. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt op de rechter onderkant van het shirt, terwijl het Climacool trademark teken op de linker onderkant van het shirt staat. Verder heeft het scheidsrechtersshirt voor het wereldkampioenschap in Rusland dezelfde kraag als de shirts van het adidas Condivo 16 template. Dit betekent dat het shirt een v-hals met ronding heeft en een gevouwen kraag. Bij alle scheidsrechtersshirts is deze v-hals en kraag zwart. Opvallend aan het nieuwe tenue is dat de achterkant egaal is en geen verticale banen bevat. Tijdens het WK prijkt op de linker borst een speciale FIFA badge, waarop de tekst: ''REFEREE FIFA 2018'' staat. Bovendien dragen de fluitisten tijdens het toernooi op de linker mouw de respect badge.

De tenues van de scheidsrechters worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten twee zakken. Handig voor de kaarten dus! Op de broekjes komt ook weer het logo van adidas terug. De tenues zijn niet super spannend. Een scheidsrechter hoort echter ook niet op te vallen ;)! Zoals alle adidas performance kleding zijn deze shirts ook uitgerust met de Climacool technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

WK 2018 scheidsrechter shirt bestellen

Het adidas WK 2018 scheidsrechter shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 50,- en deze shirts zijn alleen te bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het shirt direct in deze winkel! 

of bestel goedkope scheidsrechtersshhirts in deze winkel!