14 juni 2016

FC Porto uitshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Porto shirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door New Balance en de Portugese club. In dit nieuwe shirt speelt FC Porto de uitwedstrijden in de Portugese competitie (Liga NOS) en in de Europa League gedurende komend seizoen. FC Porto eindigde afgelopen seizoen als derde, waardoor het opnieuw in Europa strijdt. Het nieuwe voetbalshirt en tenue van de plaatselijke FC hebben een uniek design, welke we hieronder bespreken.

FC Porto uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Porto uitshirt is geïnspireerd door de ''Draco'' (draak), welke de naam is van een uitgestrekt sterrenbeeld in de buurt van de noordelijke hemelpool. Dit is geheel in stijl van de bijnaam van de Portugese club: Os Dragões (de draken). Het nieuwe shirt van Porto is overwegend zwart of donker grijs en bevat een all-over print van sterren over het shirt. Deze sterren zijn hetzelfde gepositioneerd als de sterren in het Draco sterrenbeeld. Verder is het shirt Porto shirt uitgerust met een ronde hals. De binnenkant van de kraag bevat een blauwe strip, waarin de titel van het clublied is verwerkt: ''Porto, Porto, Porto.'' De linker borst is uitgerust met het logo van FC Porto in het grijs/licht blauw. De andere borst is uitgerust met het logo van New Balance, welke sinds 2015-2016 kledingsponsor is van de Portugese club. Shirtsponsor van FC Porto is MEO. De hoofdsponsor versiert het midden van het FC Porto voetbalshirt. Ook aan de binnenkant van de onderkant van het shirt is overigens de naam van het clublied van Porto verwerkt. Het nieuwe FC Porto uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. Ook de kousen hebben deze kleur. Zoals alle tenues van New Balance is ook het nieuwe tenue van FC Porto uitgerust met de New Balance Dry technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht uit het shirt wordt getransporteerd, waardoor de spelers droog blijven tijdens de inspanning. Bovendien zorgt het voor ventilatie en verkoeling. In dit nieuwe tenue schitteren sterren als Hector Herrera, Brahimi, Layun, Corona, Suk, Aboubakar en nog meer sterren van de club. Check ook het nieuwe FC Porto thuisshirt voor 2016-2017, welke gebaseerd is op de legendarische shirts van 1987. Of check het FC Porto 3e shirt voor 2016-2017.

FC Porto shirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe FC Porto shirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor volwassenen en kinderen. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van ongeveer € 85,- en voor kinderen € 75,-. Hier kan je je shirt ook laten voorzien van de bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de Portugese club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Porto shirt in deze FC PORTO SHOP!

of deze FC Porto STORE

FC-Porto -uit -shirt -2016-2017


Fc -porto -shirt -dragao -2016-2017