FC Porto thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe FC Porto thuisshirt voor 2019-2020 was een tijdje geleden al gelekt, maar is vandaag officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt gaan de Portugezen de thuiswedstrijden in de Portugese competitie (de Primeira Liga), de beker en Champions League gedurende het seizoen 2019-20 spelen. Ook komend seizoen is New Balance kledingsponsor van ''Os Dragões.'' Deze functie heeft het sportmerk sinds de zomer van 2015 en blijft dit in ieder geval tot 2025.

 

FC Porto thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe FC Porto thuisshirt voor 2019-2020 heeft een vrij klassiek design. Het shirt bevat brede blauwe en witte banen. De voorkant van het shirt is uitgerust met twee blauwe banen en drie brede witte, verticale banen. De bovenkant van het voetbalshirt is geheel blauw en hetzelfde geldt voor een taping over de mouwen en schouders. Daarnaast is het FC Porto thuistenue uitgerust met een stijlvolle kraag, deze bevat zelfs een knoop. De achterkant van het nieuwe thuisshirt van FC Porto is voornamelijk wit van kleur. De rechterborst van het tenue is uitgerust met het logo van New Balance en de flitsende strepen van het Amerikaanse sportmerk zijn ook verwerkt aan de onderkant van de mouwen. De linkerborst van het nieuwe FC Porto tenue bevat het logo van de club en sponsor MEO versiert het midden van het tenue. MEO is sinds 2011 sponsor van de club. Super Bock staat op de achterkant van het shirt, ook de naam van de club is op de achterkant terug te vinden, namelijk op de kraag.

Hhet nieuwe Porto tenue wordt compleet gemaakt door een blauwe voetbalbroek en blauw/witte kousen. Dit gave nieuwe tenue wordt gedragen door spelers als Hector Herrera, Marega, Pepe, Brahimi, Soares, Telles en nog meer sterspelers. Check hieronder nog een foto van het nieuwe thuisshirt!

FC Porto voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Porto voetbalshirt voor 2019-2020 kun jebestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel!