22 mei 2015

FC Nürnberg voetbalshirts 2015-2016

De voorlopig laatste Adidas voetbalshirts van FC Nürnberg zijn vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de 2. Bundesliga club. Adidas en de Duitse club maakten in april bekend dat het contract welke tot 2016 loopt, na 2015-2016 niet verlengd wordt en FC Nürnberg op zoek moet naar een nieuwe kledingsponsor. Dit ligt geheel in lijn met de nieuwe strategie van Adidas om alleen maar ''high profile'' teams en spelers aan zich te binden en dat is 1 FC Nürnberg helaas niet. Hiermee komt een einde aan de langdurige samenwerking tussen Adidas en 1. FC Nürnberg. Adidas is zowel tijdens de periode 1978-1993 als de periode 1996-2016 kledingsponsor geweest.

Het nieuwe thuisshirt van Nürnberg is zoals altijd overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het shirt. Verder is het shirt voorzien van een ronde hals en lopen er witte Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen van het shirt. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas en de andere borst bevat het embleem van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Gründig Stadion. Hoofdsponsor Wolfmöbel, welke sinds afgelopen seizoen shirtsponsor is van FC Nürnberg, versiert het midden van het voetbalshirt. Op de mouwen zijn zowel de Bundesliga als de Hermes badge te vinden. Op de achterkant van de kraag staat ''Der Club''. Het nieuwe thuistenue van FC Nürnberg wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met witte Adidas strepen. Bovendien zijn de logo's van Adidas en de club vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn ook overwegend zwart.

Het nieuwe uittenue van FC Nürnberg voor 2015-2016 is hetzelfde shirt als het shirt van het seizoen 2014-2015 en is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale baan van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. In deze diagonale baan staat het logo van de club en het logo van de hoofdsponsor WolfMöbel. Verder is het shirt voorzien van een kleine v-hals met rode accenten. Ook over de mouwen en schouders lopen bordeaux rode accenten in de vorm van de Adidas trademark strepen. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte sokken met rode details. Check hieronder de foto's van de nieuwe FC Nürnberg voetbalshirts 2015-2016. Deze voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Adidas. Inclusief 15% KORTING als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van het Duitse sportmerk.

Koop het hier.. en deel hieronder je mening!

FC-Nurnberg -thuisshirt -2015-2016

Nurnberg -uitshirt -2015-2016