1.FC Nürnberg thuisshirt 2018-2019

De Duitse Bundesliga club 1. FC Nürnberg heeft haar nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Engelse kledingsponsor Umbro. Afgelopen seizoen eindigde 1. FC Nürnberg op een tweede plaats in de 2. Bundesliga. Dit betekende dat de club van trainer Michael Köllner eindelijk terug is op het hoogste niveau van Duitsland. Het nieuwe thuisshirt is te zien tijdens de thuiswedstrijden in de Bundesliga en in de DFB Pokal. Deze wedstrijden worden gespeeld in het Max-Morlock-Stadion. Dit stadion biedt plaats aan 50.000 fanatieke supporters. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van 1. FC Nürnberg? Check de details hieronder!

1.FC Nürnberg thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe thuisshirt van Nürnberg is Umbro. Net als afgelopen seizoen wordt het nieuwe thuisshirt van de Duitse club gekenmerkt door de rode kleur. Dit jaar is het shirt donkerrood van kleur. Dit komt door de all-over print van donkerrode banen in diagonale richting. Het shirt wordt verder versierd met zwarte details. De kraag van het shirt ziet er erg klassiek uit. Dit komt door de knopen waarmee de kraag is uitgerust. In de nek van het shirt staat geschreven ‘’DER CLUB.” Dit is in witte letters. De mouwen van het shirt zijn rood van kleur. De mouwen hebben natuurlijk ook een bies. Deze is zwart van kleur en hierin is het logo van Umbro te zien. De rechtermouw van het nieuwe thuisshirt van 1.FC Nürnberg is uitgerust met de badge van de Bundesliga. Op de rechterkant van de borst is het logo van Umbro te zien. Deze dubbele diamant is wit van kleur. Dit geldt ook voor de naam van het merk onder het logo. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Nürnberg. Dit logo is voornamelijk rood van kleur. Hier is de kleur van het nieuwe thuisshirt dan ook op gebaseerd. De Duitse club is eindelijk terug op het hoogste niveau van Duitsland. Toch heeft de club in het verleden al vele topresultaten geboekt. 1.FC Nürnberg is namelijk al 9 keer (!) kampioen van Duitsland geworden. De shirtsponsor van Nürnberg staat op het midden van het shirt. Nürnberger versicherung staat in witte letters op het shirt.

Het nieuwe thuistenue van 1.FC Nürnberg wordt gecompleteerd door een zwarte broek en rode voetbalkousen. Hierop zijn ook de uitingen van Umbro en Nürnberg terug te vinden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het 1.FC Nürnberg thuisshirt 2018-2019.

1.FC Nürnberg voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Nürnberg is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. In deze winkels kun je vele voetbalshirts van verschillende Duitse topclubs bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt voor volwassenen een prijs van € 80,- en voor kinderen € 60,-.Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Bundesliga voetbalshirt in DEZE SHOP

of deze winkel!