9 juli 2018

FC Nürnberg uitshirt 2018-2019

De Duitse voetbalclub FC Nürnberg heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Na enkele jaren afwezigheid is de Duitse club aankomend seizoen eindelijk terug op het hoogste niveau in Engeland. Nürnberg eindigde afgelopen seizoen namelijk op de 2e plaats in de 2. Bundesliga. Vanwege deze keurige prestatie gaan we het nieuwe uitshirt aankomend seizoen terug zien tijdens de uitwedstrijden in de Bundesliga en tijdens de DFB Pokal. Umbro is verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Duitse club sinds 2016-2017, Dit betekent dat aankomend seizoen het allereerste seizoen is dat de dubbele diamant op het shirt van Nürnberg te zien is wanneer de club speelt op het hoogste niveau in Duitsland. Ben je nieuwsgierig naar de details van het nieuwe uitshirt van FC Nürnberg? Lees hieronder snel veder!

FC Nürnberg uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van FC Nürnberg heeft een snel en modern design. De basiskleur van het shirt is wit. Echter is er een print over het shirt te zien van diagonale lijnen. Dit lijnenpatroon is zilver van kleur. De clubkleur van FC Nürnberg is donkerrood. Daarom is het nieuwe uitshirt van Nürnberg voor het seizoen 2018-2019 uitgerust met donker rode details. Het nieuwe uitshirt heeft een ronde kraag. Deze is wit en wordt versierd met een subtiele rode lijn. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn donkerrood van kleur. In deze biezen is het logo van Umbro te zien. Deze dubbele diamant is wit van kleur. Op de rechtermouw komt de badge van de Duitse competitie te staan. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Umbro. Het Engelse merk heeft als logo een dubbele diamant deze is rood van kleur. Onder dit logo staat de naam van de kledingsponsor geschreven. Op de rechterkant van het nieuwe uitshirt van FC Nürnberg staat het clubwapen van de Duitse club. De achterkant van het shirt heeft een rode baan. Deze staat helemaal aan de onderkant. Aan de bovenkant van de achterkant van het shirt staat geschreven Der Club. Op de voorkant van het shirt staat de naam en het logo van de hoofdsponsor van FC Nürnberg. Hierbij gaat het om Nürnberger Versicherungen. Op del linkermouw van het shirt staat Godelmann. Het nieuwe uittenue van FC Nürnberg wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Beide met logo’s van zowel Nürnberg als Umbro.

FC Nürnberg voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van FC Nürnberg is vanaf medio nu te koop in de onderstaande winkels.  De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 64,95. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je opzoek naar andere producten van de Duitse club? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je FC Nürnberg uitshirt in DEZE WINKEL

of in deze SHOP!