22 juni 2017

1. FC Nürnberg thuisshirt 2017-2018

FC Nürnberg heeft in samenwerking met Umbro het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit shirt speelt 1. FC Nürnberg de 2.Bundesliga wedstrijden en DFB Pokal wedstrijden gedurende dit seizoen in het Stadion Nürnberg. Nürnberg eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plaats, waardoor het komend seizoen ook op het tweede niveau van Duitsland zal acteren. Umbro is sinds 2016-2017 de kledingsponsor van de Engelse club en is dit seizoen ook weer verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding van de Duitse club. Check hieronder alle details van het nieuwe 1. FC Nürnberg thuisshirt.

FC Nürnberg thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe 1. FC Nürnberg thuisshirt voor 2017-2018 heeft een klassiek design. Het shirt is bordeaux rood en bevat grijze accenten. De grijze detials komen vooral terug in de mouwen en een strip over de mouwen. Deze strip is, zoals bij alle Umbro voetbalshirts het geval is, uitgerust met het logo van de Engelse kledingsponsor. De dubbele diamant van het Engelse sportmerk komt ook terug op de rechter borst en aan de binnenkant van de kraag. Verder bevat het shirt een ronde hals. Deze is aan de voorkant rood en is verder grijs met een dunne rode band, omringd door twee dunnere witte banen. De linker borst van het tricot is uitgerust met het logo van de Duitse club waar trainer Köllner aan het roer staat. Hoofdsponsor Nürnberger Versicherungen versiert het midden van eht nieuwe shirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten een grijze strip, welke ook weer een rij aan Umbro logo's bevat. De kousen van het 1. FC Nürnberg tenue zijn rood en bevatten aan de bovenkant een brede zwarte en smallere witte band. Op deze kousen staan ook het logo van Umbro en de initialen van de club: 1FCN.

Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Kutschke, Kempe, Matavz, Salli, Gislason en andere sterren.

Nürnberg voetbalshirt kopen

Het nieuwe 1. FC Nürnberg shirt voor 2017-2018 kan je vanaf begin juli kopen in de onderstaande shops. Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 69,95. Wil je andere Nürnberg producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Nürnberg shirt vanaf nu DIRECT in deze winkel!

of deze SHOP!