FC Nürnberg voetbalshirts 2020-2021

FC Nürnberg en Umbro hebben afgelopen weekend de nieuwe 1. FC Nürnberg voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Duitse club de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in het seizoen 2020-21. Nürnberg eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats in de 2. Bundesliga en wist zich nog maar net te handhaven. Sinds de zomer van 2016 is Umbro de kledingsponsor van de Duitse club en ook dit seizoen is het Engelse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Duitse club.

FC Nürnberg thuisshirt 2020-2021

Het FC Nürnberg thuisshirt 2020-2021 wordt dit jaar gekenmerkt door het ‘’hooped’’ design. Het tenue bevat namelijk brede rode en zwarte, horizontale banen. De bovenkant van het tenue is zwart en de mouwen zijn overwegend rood. Verder is het thuisshirt van Nürnberg uitgerust met een v-hals. Het logo van Umbro prijkt in het wit op de rechterborst en het clublogo op de andere borst. Hoofdsponsor Nürnberger Versichterung staat op het midden van de tenues van de Duitse club. In de nek op de achterkant van het tenue is de bijnaam van de club verwerkt: Der Club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en bordeaux rode kousen met aan de bovenkant een zwarte band.

FC Nürnberg uitshirt 2020-2021

Het FC Nürnberg uitshirt 2020-2021 is ook dit jaar weer wit met bordeaux rode accenten. Het tenue bevat en v-hals. Deze v-hals is deels wit en deels bordeaux rood en het witte gedeelte bevat wel dunne, bordeaux rode strepen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en is geïnspireerd door het wapen van de stad Nürnberg. De logo’s van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en witte kousen met op het midden een dunne, rode band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Nürnberg tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hack, Schleimer, Misidjan, Behrens, Geis en andere spelers.

FC Nurnberg voetbalshirt kopen

De nieuwe Nürnberg tenues kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 79,95 en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Scoor je FC Nürnberg uitshirt in DEZE WINKEL

of in deze SHOP!

FC Nürnberg thuisshirt 2020-2021

FC Nürnberg uitshirt 2020-2021