2 september 2016

FC Kopenhagen uitshirt 2016-2017

Ook heeft de Deense voetbalclub FC Kopenhagen en kledingsponsor Adidas het FC Kopenhagen uitshirt 2016-2017 gelanceerd. Het voetbalshirt wordt o.a. gedragen gedurende de Superligaen en Champions League uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017. Met 11 landstitels is FC Kopenhagen de succesvolste club van Denemarken. Het nieuwe uitshirt zal worden gedragen door spelers als Delaney, Corvalius en M. Jørgensen. Hieronder bespreken we de details van het voetbalshirt. De kleuren zwart en blauw staan normaliter centraal in het FC Kopenhagen uitshirt. Dat is bij het nieuwste uitshirt ook het geval. De details bespreken we hieronder.

FC Kopenhagen uitshirt en tenue 2016-2017

FC Kopenhaen uitshirt is overwegend zwart van kleur en gebaseerd op het miAdidas template. Daarnaast wordt het shirt versierd met verschillende kleuren blauw. Op de body rondom de borst bevindt zich een v-design. Dit design bestaat uit 3 v's die elk een andere kleur blauw bevatten. Ook is het shirt in het bezit van een blauwe v-hals. Integendeel tot bij FC Kopenhagen thuisshirt 2016-2017 is het FC Kopenhagen uitshirt 2016-2017 wel in het bezit van blauwe Adidas Trademark strepen op de schouders en mouwen. Ook zijn op de schouders grijze stippen te zien. Verder bevat de linkerborst een FC Kopenhagen logo. Dit logo is voorzien van 2 kampioenssterren. Die staan voor de 11 verzamelde landskampioenschappen. In Denemarken verdient een club 1 kampioensster per 5 landstitels. Op de rechterborst is een blauw Adidas logo zichtbaar. Zowel op de voorkant als op de achterkant is een blauw Carlsberg logo zichtbaar. Op de voorkant is deze op het midden gepositioneerd, terwijl dit logo op de achterkant onder de hals te zien is. Een zwart short en zwart kousen complementeren het FC Kopenhagen uittenue 2016-2017. Beide kledingstukken bevatten blauwe Adidas trademark strepen. Check hieronder foto's van het nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirt.

FC Kopenhagen voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het FC Kopenhagen voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online FC Kopenhagen voetbalshop van Unisportstore in zowel volwassen maten als in in kindermaten. Het voetbalshirt in volwassen maten heeft een prijs van € 85,- en de prijs van het shirt in kindermaten is € 65,- Inclusief bedrukking van sterren als Jorgensen, Kadrii en Delaney. Of check het overzicht met beschikbare FC Kopenhagen producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

FC Kopenhagen Uitshirt 2016-2017

FC Kopenhagen Uitshirt 2016-2017 2