1 september 2016

FC Kopenhagen thuisshirt 2016-2017

FC Kopenhagen heeft in samenwerking met kledingsponsor Adidas het nieuwe FC Kopenhagen thuisshirt 2016-2017 gelanceerd. Het voetbalshirt wordt o.a. gedragen gedurende de Superligaen en Champions League thuiswedstrijden in het seizoen 2016-2017. Thuishaven van FC Kopenhagen is het Parken Stadion. Met 11 landstitels is FC Kopenhagen de succesvolste club van Denemarken. Het nieuwe thuisshirt zal worden gedragen door spelers als Delaney, Corvalius en M. Jørgensen. Hieronder bespreken we de details van het voetbalshirt.

FC Kopenhagen thuis shirt en tenue 2016-2017

Het FC Kopenhagen thuisshirt 2016-2017 is overwegend wit. Daarnaast is het ook in het bezit van blauwe details. Het voetbalshirt kent een witte ronde henley collar. De bekende Adidas Trademark strepen komen niet terug op de schouders en mouwen. De strepen zijn zichtbaar langs de zijkanten van het voetbalshirt en zijn blauw van kleur. De mouwen zijn overwegend wit. De uiteinden van deze mouwen kennen een blauw-witte bies. Verder bevat de linkerborst een FC Kopenhagen logo. Dit logo is voorzien van 2 kampioenssterren. Die staan voor de 11 verzamelde landskampioenschappen. In Denemarken verdient een club 1 kampioensster per 5 landstitels. Op de rechterborst is een blauw Adidas logo zichtbaar. Zowel op de voorkant als op de achterkant is een blauw Carlsberg logo zichtbaar. Op de voorkant is deze op het midden gepositioneerd, terwijl dit logo op de achterkant onder de hals te zien is. Een wit short en witte kousen complementeren het FC Kopenhagen thuistenue 2016-2017. Beide kledingstukken bevatten witte Adidas trademark strepen aan de zijkanten van de items. Check hieronder foto's van het nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirt.

FC Kopenhagen voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het FC Kopenhagen voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online FC Kopenhagen voetbalshop van Unisportstore in zowel volwassen maten als in in kindermaten. Het voetbalshirt in volwassen maten heeft een prijs van € 85,- en de prijs van het shirt in kindermaten is € 65,- Inclusief bedrukking van sterren als Jorgensen, Kadrii en Delaney. Of check het overzicht met beschikbare FC Kopenhagen producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

FC Kopenhagen Thuisshirt 2016-2017