8 juni 2015

FC Kopenhagen thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Kopenhagen thuisshirt is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Deense club. In dit voetbalshirt speelt FC Kopenhagen de Deense Superligaen en Europa League thuiswedstrijden in het Parken Stadion in de hoofdstad van Denemarken gedurende het seizoen 2015-2016. FC Kopenhagen is tijdens het seizoen 2014-2015 als tweede geëindigd, waardoor het in 2015-2016 in de Europa League speelt.

FC Kopenhagen thuistenue 2015-2016

Het nieuwe voetbalshirt van FC Kopenhagen heeft een vrij simpel design en is overwegend wit met verschillende navy blauwe accenten. Deze accenten komen terug in de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen en in een band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevat het shirt aan de onderkant een horizontale navy blauwe baan. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een ronde witte hals. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst van het voetbalshirt van Kopenhagen bevat het embleem van de club. Daarboven bevinden zich twee gouden sterren welke verwijzen naar de tien landskampioenschappen van de club. De hoofdsponsor van FC Kopenhagen is het biermerk Carlsberg, welke op het midden van de FC Kopenhagen voetbalshirts staan. De achterkant van het shirt bevat nog een klein detail. Net onder de nek staat namelijk het embleem van de stad Kopenhagen. Het nieuwe FC Kopenhagen thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met navy blauwe details. Bovendien staan op de shorts het logo van de club en Adidas. De kousen zijn ook een combinatie van wit en navy blauw. Check hieronder de foto's van de nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirts 2015-2016.

FC Kopenhagen voetbalshirt 2015-2016 kopen

Deze FC Kopenhagen voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online FC Kopenhagen voetbalshop van Unisportstore in zowel volwassen maten als in in kindermaten. Het voetbalshirt in volwassen maten heeft een prijs van € 85,- en de prijs van het shirt in kindermaten is € 65,- Inclusief bedrukking van sterren als Jorgensen, Kadrii en Delaney. Of check het overzicht met beschikbare FC Kopenhagen producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Fc -kopenhagen -thuisshirt -2015-2016

Kopenhagen -thuisshirt -2015-2016