FC Kopenhagen derde wedstrijdshirt 2018-2019

De Deense topclub FC Kopenhagen heeft deze week een nieuw derde wedstrijdshirt gelanceerd voor het seizoen 2018-2019. Verantwoordelijk voor het design van het design van het nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirt is het Duitse sportmerk adidas. Sinds 2012 wordt deze functie al door het merk vervuld. Dit nieuwe derde wedstrijdshirt is te zien tijdens de wedstrijden in de Superligaen, de Deense beker en in de Europa League. In de Europa League staat FC Kopenhagen op dit moment op de 3e plaats met 5 punten. In de Deense competitie doet FC Kopenhagen het nog beter. Hier staat de ploeg van trainer Solbakken op een gedeelde eerste plaats. De thuiswedstrijden in al deze competities worden gespeeld in het Parken Stadion. Dit stadion biedt plaats aan 38.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar het gave nieuwe derde wedstrijdshirt van de Deense voetbalclub? Check de details hieronder!

FC Kopenhagen derde wedstrijd shirt en tenue 2018-2019

Adidas heeft voor het ontwerp van het nieuwe derde wedstrijdshirt van duidelijk doel. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van FC Kopenhagen moet namelijk zowel op als naast het veld met trots worden gedragen. Het shirt van Kopenhagen heeft een schitterende kleurencombinatie van bordeaux rood met zwart. De body van het shirt is bordeaux rood met een grafisch patroon van zwarte strepen. Deze strepen vormen samen verticale lijnen over het shirt. De mouwen van het nieuwe shirt zijn zwart van kleur. Ook langs de ronde hals loopt een subtiele zwarte rand. Op de schouders zijn de bekende adidas strepen te zien. De drie strepen van het Duitse merk zijn wit van kleur. Het adidas logo op de rechterkant van de borst is ook wit van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van FC Kopenhagen. De Deense club werd al twaalf keer kampioen van Denemarken. Vandaar ook de twee gouden sterren boven het clublogo van Kopenhagen. Vanaf het seizoen 2000-2001 eindigde de club slechts één keer niet in de top 2 van de Superligaen. Knappe prestaties van een club die pas 26 jaar bestaat. FC Kopenhagen werd namelijk opgericht in het jaar 1992, een relatief jonge club dus. Hoofdsponsor CARLSBERG staat op het midden van het shirt. Het logo van het biermerk is wit van kleur.

Het nieuwe FC Kopenhagen tenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rode broek en kousen. Net zoals bij alle tenues van adidas, is ook het nieuwe derde wedstrijdshirt van FC Kopenhagen uitgerust met de adidas Climacool technologie welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Sterspelers van FC Kopenhagen die we gaan zien in dit gave shirt zijn: Boilesen, Kvist, N’Doye, Falk en nog veel meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019.

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van FC Kopenhagen is vanaf medio december te koop in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 (Maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen kost het shirt € 69,95 (128, 140, 152, 164, 175). In deze winkel is het ook mogelijk om je nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Check ook de andere producten van de Deense club hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je FC Kopenhagen voetbalshirt in DEZE WINKEL!