FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024

FC Den Bosch en kledingsponsor Robey Sportswear hebben de nieuwe FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de Brabantse voetbalclub de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde FC Den Bosch op de negentiende plek in de competitie. Ook dit seizoen is Robey weer de kledingsponsor van de Bosschenaren. Deze functie heeft het Rotterdamse sportmerk sinds het seizoen 2021-2002. D-Reizen is sinds vorig jaar de shirtsponsor.

Check nu ook het FC Den Bosch Oeteldonk voetbalshirt 2024

FC Den Bosch thuisshirt 2023-2024

Het FC Den Bosch thuisshirt 2023-2024 wordt dit seizoen vooral gekenmerkt door de brede, zwarte verticale band over het midden van het voetbalshirt. Deze band wordt geflankeerd door twee witte banen. Verder is het voetbalshirt natuurlijk blauw. De kleurencombinatie van het voetbalshirt is geïnspireerd door de FC Den Bosch voetbalshirts uit de jaren '70 en een supportersvlag van de supporters op de M-Side. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten ook zwarte en witte lijnen en alle logo's staan centraal op het thuisshirt. Het logo van Robey staat boven het clublogo en daaronder staat het logo van hoofdsponsor D-Reizen. Het Robey logo staat ook op beide mouwen en ter hoogte van de linker schouder staat een klavertje vier, voor wat extra geluk. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat ook dit seizoen weer het motto van de club: ''Heya Den Bosch''. De achterzijde van de FC Den Bosch voetbalshirts bevatten bovendien het logo van Betcity.nl. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauwe sokken met aan de bovenkant een design van zwarte en witte blokken. Op het voetbalbroekje staat ook het logo van Mister Design.

FC Den Bosch uitshirt 2023-2024

Het FC Den Bosch uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door het Bossche Broek, het natuurgebied aan de rand van de binnenstad. In dit natuurgebied bevonden zich verschillende moerassen, waardoor Den Bosch voor de vijand een onneembare vesting was. Tijdens de 80 jarige oorlog leverde dit de stad de bijnaam ''onoverwinnelijke Moerasdraak'' op. Sinds 1995 heeft het natuurgebied en beschermde status en mag hier dus niet gebouwd worden. Het FC Den Bosch uitshirt is een combinatie van lichtblauw en wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van Het Bossche Broek. Het patroon op het voetbalshirt bestaat uit verschillende oude foto's van het natuurgebied in Toile de Jouy stijl, zoals we die ook kennen van het Frankrijk uitshirt 2023-2024. Het voetbalshirt bevat verder oranje en donkerblauwe accenten. De v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw en de logo's van Robey en D-Reizen op dit voetbalshirt zijn oranje. Onder de hals bevindt zich een lichtblauw vlak met daarin het netnummer van de stad: 073. In de nek op de achterkant van het uitshirt prijkt de tekst: ''Ervaar nu in u zelf hoe deze stad zich uit haar schubben en dras verheft''. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtblauwe taping met oranje branding van Robey. De sokken van het uittenue zijn donkerblauw met lichtblauwe ringen.

De nieuwe FC Den Bosch tenues kun je exclusief bestellen in de FC Den Bosch fanshop! Deze voetbalshirts bestel je al vanaf € 59,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. 

FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024
FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024
FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024
FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024
FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024
FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024
FC Den Bosch voetbalshirts 2023-2024