FC Den Bosch voetbalshirts 2020-2021

FC Den Bosch en kledingsponsor Masita hebben deze week de nieuwe FC Den Bosch voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Brabantse club de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker gedurende dit seizoen. Den Bosch eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Eerste Divisie en speelt haar thuiswedstrijden in Stadion de Vliert. Ook dit seizoen is Masita weer verantwoordelijk voor het design van de FC Den Bosch tenues. Het sportmerk is sinds 2017 kledingsponsor van de Bosschenaren en dit contract loopt nog tot de zomer van 2021.

FC Den Bosch thuisshirt 2020-2021

Het FC Den Bosch thuisshirt 2020-2021 is ook dit jaar weer overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale banen over het tenue. Verder is het tenue van Den Bosch uitgerust met witte accenten. De ronde hals is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Masita staat op het midden van de borst en op de mouwen. De linkerborst bevat de clubbadge. Timmermans Infra is de hoofdsponsor van de club en vanaf dit seizoen is Snijders Advocaten de subsponsor van de Eerstedivisionist. Het logo van Toyota staat op de mouwen. In de hals is het motto van de club verwerkt. Het thuistenue van de Brabantse club wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen bevatten blauwe en witte blokken.

FC Den Bosch uitshirt 2020-2021

Het FC Den Bosch uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat zwarte en grijze diagonale banen. Verder is het uittenue uitgerust met blauwe accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. De logo’s van de club en alle sponsors staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het FC Den Bosch uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn zwart met drie blauwe blokken. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de FC Den Bosch tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Miedema, Bolsius, Green, van Moorsel, Deijk, Lambert, Felida en nog meer spelers.

De FC Den Bosch voetbalshirt kun je vanaf deze week alleen bestellen in de fanshop of online clubshop van de Bosschenaren. Wil je andere voetbalshirts van dit seizoen kopen? Check het exclusief in deze winkel!

FC Den Bosch thuisshirt 2020-2021

FC Den Bosch uitshirt 2020-2021