FC Den Bosch voetbalshirts 2021-2022

FC Den Bosch en de nieuwe kledingsponsor Robey Sportswear hebben de nieuwe FC Den Bosch voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Jack de Gier de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden in 2021-2022. Vanaf dit seizoen is Robey de kledingsponsor van de Bosschenaren. Het Rotterdamse sportmerk neemt het stokje over van Masita en verzorgt in ieder geval tot de zomer van 2025 de voetbalshirts van den Bosch.

FC Den Bosch thuisshirt 2021-2022

Het FC Den Bosch thuisshirt 2021-2022 is weer bijna volledig blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in verschillende tinten blauw. In een aantal banen zijn chevrons verwerkt, welke verwijzen naar de schubben van de huid van de draak uit het clublogo. Verder bevat het nieuwe FC Den Bosch tenue ook witte details. De ronde hals is wit en bevat een kleine blauwe lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de schouders bevatten het logo van Robey en ter hoogte van de linker schouder prijkt een goud klavertje vier. Dit is een trademark symbool van Robey Sportswear. De achterkant van het tenue bevat in de nek nog een detail. Hier is de leus van de club geborduurd: ''Met heel mijn hart.'' Daaronder staat de draak uit het clublogo. Op de tenues staan dit seizoen bovendien de logo's van Toyota en Snijders Advocaten. Het FC Den Bosch thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauwe kousen.

FC Den Bosch uitshirt 2021-2022

Het FC Den Bosch uitshirt 2021-2022 is dit jaar een combinatie van wit en zwart. Hiermee is het nieuwe uittenue van de club een eerbetoon aan de tenues die de club in haar begin jaren droeg. De basiskleur van het tenue is wit en de zwarte accenten wordt gekenmerkt door de diagonale zwarte band van de rechterschouder naar de linker onderkant van het voetbalshirt. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart. Verder bevat het tenue, evenals het thuisshirt, een all-over print van schubben, verwijzend naar de huid van de Bossche draak. Daarnaast is het uittenue van Den Bosch voorzien van roze details. Deze komen terug in alle sponsorlogo's op het voetbalshirt en in de subtiele lijn aan de onderzijde van de mouwen. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het FC Den Bosch uitshirt 2021-2022.

Alle tenues van Robey zijn dit seizoen uitgerust met de BeyDry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe FC Den Bosch thuisshirt 2021-2022. Binnenkort lanceren de club en Robey ook het nieuwe FC Den Bosch uitshirt 2021-2022. De nieuwe FC Den Bosch tenues kun je exclusief bestellen in de FC Den Bosch fanshop! Deze voetbalshirts bestel je al vanaf € 39,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. 

FC Den Bosch thuistenue 2021-2022

FC Den Bosch thuisshirt 2021-2022

Detail FC Den Bosch thuisshirt 2021-2022

FC Den Bosch uitshirt 2021-2022