FC Den Bosch voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe FC Den Bosch voetbalshirts voor 2017-2018 zijn inmiddels ook bekend. In deze voetbalshirts speelt de equipe van trainer Will Boessen de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. Vanaf dit seizoen is Masita de nieuwe kledingsponsor van de club. Het Nederlandse sportmerk en de Brabantse club tekenden een contract voor de duur van vier seizoenen. Hiermee volgt Masita het Italiaanse sportmerk Macron op. De club en de nieuwe kledingsponsor presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Check hieronder de details van beide nieuwe tricots van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Vliert.

FC Den Bosch thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Den Bosch thuisshirt voor 2017-2018 heeft dit seizoen een echt retro design en is overwegend blauw met witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de klassieke kraag. Het shirt bevat een rechte hals met daaronder een wit v-design. Verder is het shirt uitgerust met een gevouwen kraag. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hierin staat de leus van de club: ''Met heel mijn hart.'' Op het midden van de borst prijkt het logo van Masita en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en blauwe kousen met een witte band aan de bovenkant.

FC Den Bosch uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van FC Den Bosch is een ode aan de voetbalshirts die de plaatselijke FC vroeger droeg. In de beginjaren van de club droeg de club namelijk een wit/zwart tenue. Het uitshirt is dit seizoen wit en heeft hetzelfde template als het thuistenue. Dit tenue bevat een zwarte kraag en een zwarte bies. De logo's van de club en Masita staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en witte kousen met een zwarte band.

De nieuwe Den Bosch tenues kan je alleen kopen in de fanshop of online clubshop van de Bosschenaren. Wil je andere voetbalshirts van het seizoen 2017-2018 kopen? Check het exclusief in deze winkel!