FC Den Bosch voetbalshirts 2022-2023

FC Den Bosch en kledingsponsor Robey Sportswear hebben dit weekend de nieuwe FC Den Bosch voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Brabantse voetbalclub de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. FC Den Bosch eindigde vorig seizoen op de elfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Ook dit seizoen is Robey Sportswear weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Den Bosch tenues. Het Rotterdamse sportmerk is sinds medio 2021 kledingsponsor van de club. Vanaf dit seizoen is D-Reizen hoofdsponsor van de voetbalclub.

FC Den Bosch thuisshirt 2022-2023

Het FC Den Bosch thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de stad. Het voetbalshirt is blauw en wordt gekenmerkt door de brede witte balk over de borst. Dit design is geïnspireerd door het FC Den Bosch voetbalshirt van het seizoen 1983-1984. Dit was de periode waarin het logo van Panasonic nog op de tenues van de club stond. Bovendien bevat het voetbalshirt een all-over print van speciale patronen. Deze print is geïnspireerd door het patroon op de ramen van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. In dit patroon zij ook het motto van de club (HEYA DEN BOSCH) en het netnummer van de stad (073) toegevoegd. De zijkanten van het FC Den Bosch thuistenue bevatten een witte baan en de V-hals is overwegend wit met een subtiele lichtblauwe lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Robey Sportswear in het lichtblauw en de rechterborst is uitgerust met het officiële clublogo van FC Den Bosch. Op het midden van het tenue prijkt D-Reizen en de linkermouw bevat het logo van Toyota. Ter hoogte van de rechter schouder staat het logo van subsponsor Snijders. De andere schouder bevat een goud klavertje vier. Dit trademark teken voegt Robey Sportswear aan ieder voetbalshirt toe om de spelers geluk te wensen. Het FC Den Bosch thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale blauwe baan. De kousen zijn volledig blauw.

FC Den Bosch uitshirt 2022-2023

Waar het FC Den Bosch thuisshirt 2022-2023 een ode is aan de stad Den Bosch bij dag, staat het uittenue in het teken van het nachtleven van de Brabantse stad. Het uitshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door een print van de skyline van de stad op de borst. Verder bevat het tenue fel gele accenten. De ronde hals bevat een design van gele en witte lijnen lijnen. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de band aan de zijkanten van het tenue is fel geel. Dit is ook de kleur van de logo's van Robey en FC Den Bosch op het tenue. Het FC Den Bosch logo op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: zwart/geel. De logo's van D-Reizen en Toyota op het uittenue zijn wit. Het voetbalshirt bevat ook nog enkele andere details. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de St. Janskathedraal en ter hoogte van de linker schouder prijkt een klavertje vier voor extra geluk. Het uittenue wordt in principe gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen, maar kan ook gecombineerd worden met een geel broekje en witte kousen. Dit is afhankelijk van de tegenstander van FC Den Bosch tijdens de uitwedstrijden.

De keepers van FC Den Bosch dragen dit seizoen een zwart keepersshirt met ronde hals. Dit keeperstenue bevat dezelfde all-over print als het FC Den Bosch thuisshirt. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue.

Zoals alle Robey Sportswear tenues zijn de nieuwe FC Den Bosch voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie en is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt.

De nieuwe FC Den Bosch tenues kun je exclusief bestellen in de FC Den Bosch fanshop! Deze voetbalshirts bestel je al vanaf € 49,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. 

FC Den Bosch voetbalshirts 2022-2023

FC Den Bosch thuisshirt 2022-2023

FC Den Bosch thuisshirt 2022-2023

FC Den Bosch thuisshirt 2022-2023

 

FC Den Bosch uitshirt 2022-2023

FC Den Bosch uittenue 2022-2023