27 juni 2016

Excelsior voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Excelsior voetbalshirt voor 2016-2017 zijn afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Quick en de Rotterdamse club. Dit gebeurde voorafgaande aan de eerste training van de club ter voorbereiding op komend seizoen. In deze nieuwe shirts speelt Excelsior de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2016-2017. De club en het Nederlandse sportmerk lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Woudestein. We bespreken beide nieuwe shirts van de club waar Mitchell van der Gaag komend seizoen aan het roer staat.

Excelsior thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe SBV Excelsior thuisshirt voor 2016-2017 is dit jaar bijna geheel zwart met rode accenten. Deze rode accenten komen allereerst terug in de twee diagonale Quick blokstrepen over de rechter schouder. Ook het logo van Quick op het midden van de borst en de mouwen is rood. Quick is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Rotterdamse club. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke polo kraag. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de rechter borst bevat het eerste logo van de in 1902 opgerichte club. Hoofdsponsor van de club is DSW Verzekeringen, welke op het midden van het thuisshirt prijkt. Verder bevat de achterkant van de kraag nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de tekst: ''Strijden en winnen.''  Het nieuwe Excelsior thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen, waarop ook de logo's van de club en Quick prijken. Check hieronder de foto's van het nieuwe Excelsior thuistenue.

Excelsior uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Excelsior uitshirt voor 2016-2017 is komend seizoen zilver en wordt gekenmerkt door de turquoise accenten. Het shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, wat betekent dat ook dit shirt een klassieke polo kraag heeft. De turquoise accenten komen terug in de blokstrepen op de rechter schouder en in de logo's van Quick op het midden van de borst en op de mouwen. De logo's van Excelsior & DSW Zorgverzekeringen staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Op de rechter mouw van de voetbalshirts van de Rotterdamse club prijkt tijdens Eredivisiewedstrijden de officiële Eredivisie badge. Het nieuwe Excelsior uittenue voor komend seizoen wordt gecompleteerd door een turquoise voetbalbroekje en turquoise kousen met daarop de logo's van de club en Quick. Check hieronder ook een foto van het uitshirt, waarin sterren als van Weert, Fischer, Stans, Auassar, Kuipers en nog meer andere spelers komend jaar schitteren.

Excelsior voetbalshirt kopen

Het nieuwe Excelsior shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Rotterdamse club. De prijs van het shirt voor volwassenen en kinderen is € 59,95. Hier kan je ook je shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van Excelsior. Wil je andere shirts van Eredivisieclubs kopen? Check deze dan bij Subside Sports!


Excelsior -voetbalshirts -2016-2017

Bron foto: SBV Excelsior