6 augustus 2017

Excelsior voetbalshirts 2017-2018

Excelsior en kledingsponsor Quick hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Excelsior de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. Excelsior eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plaats, waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Nederland speelt. Quick Sportswear is sinds 2014 kledingsponsor van de Rotterdamse club van trainer Mitchell van der Gaag. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Kralingers.

Excelsior thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Excelsior thuisshirt voor 2017-2018 heeft dit seizoen niet het gebruikelijke design, maar bevat een special effect. Dit heeft alles te maken met het 115 jarig bestaan van de club dit jaar. Excelsior werd op 23 juli 1902 opgericht en bestond in juli dus 115 jaar. Vanaf 2002 waren de thuisshirts geheel zwart. Het nieuwe thuisshirt wijkt daar iets van af.  De bovenkant van het shirt is namelijk zwart en ter hoogte van de borst loopt het zwarte vlak middels een fading design over in de zwart/rode verticale banen. Deze banen lopen door naar de onderkant van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt dit seizoen een klassieke polo kraag en bevinden zich ter hoogte van de rechter schouder twee blokstrepen van Quick. Het logo van het Nederlandse sportmerk staat op het midden van de borst en op de mouwen. De linker borst van het nieuwe Excelsior shirt bevat het logo van de club en de andere borst bevat het vintage logo van de in 1902 opgerichte club. Verder heeft hoofdsponsor DSW zorgverzekeraar dit jaar plaats gemaakt voor een stichting. Op het midden van de tenues prijkt namelijk de tekst: ''Overleven met alvleesklierkanker – support Casper.'' Daaronder staat het logo van de shirtsponsor. Het nieuwe Excelsior tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte/rode kousen.

Excelsior uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Excelsior uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen helder blauw met licht blauwe details. Deze licht blauwe details komen terug in alle logo's op het shirt en in de klassieke polo kraag. Ook de twee blokstrepen van Quick Sportswear op de rechter schouder zijn licht blauw. De logo's van Quick, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje en helder blauwe kousen met licht blauwe accenten.

Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Faik, Mattheij, Bruins, Elbers, Koolwijk, van Duinen, Fortes en andere sterspelers. Vooralsnog kan je deze shirts alleen kopen in de online shop van de Eredivisionist. Andere Excelsior shirts scoor je exclusief in deze online winkel!