Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2020-2021

Excelsior Rotterdam en kledingsponsor Quick Sportswear hebben inmiddels ook de nieuwe Excelsior voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues spelen de Rotterdammers de wedstrijden in de Eerste Divisie en KNVB Beker gedurende 2020-2021. Quick is dus dit seizoen ook weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Kralingers. Het Nederlandse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022.

Excelsior thuisshirt 2020-2021

Het Excelsior Rotterdam thuisshirt 2020-2021 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is overwegend zwart met rode accenten. De v-hals bevat een dunne rode lijn en deze lijn komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. De rechter schouder bevat de blokstrepen van Quick Sportswear. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het iconische wapen van Kralingen. Op het midden van de borst prijkt het logo van Quick met daaronder het van de Esther Vergeer Foundation en DSW. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en zwarte kousen met een brede rode band aan de bovenkant. Op de kousen staan zowel de naam van de club als het logo van Quick.

Excelsior uitshirt 2020-2021

Het Excelsior Rotterdam uitshirt 2020-2021 is dit jaar groen en bevat een speciale print op de mouwen. Deze print is geïnspireerd door het gebied rondom het stadion van de voetbalclub: Woudestein. De mouwen zijn namelijk uitgerust met een print van dunne, turquoise lijnen. Deze kleur komt ook terug in de toelopende v-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Hierin bevindt zich bovendien een witte lijn. De blokstrepen op de rechterschouder van het tenue zijn ook wit en hetzelfde geldt voor alle logo’s op de voorkant van het tenue. Het uittenue van de Rotterdammers wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een dunne, groene lijn. De kousen van het uittenue zijn ook een combinatie van wit en groen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Excelsior Rotterdam voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bruins, Wieffer, Niemeijer, Aberkane en nog meer spelers.

Vooralsnog kan je deze shirts alleen kopen in de online shop van de Rotterdamse voetbalclub. Andere voetbalshirts voor 2020-2021 scoor je exclusief in deze online winkel!

Excelsior voetbalshirts 2020-2021

Excelsior uitshirt 2020-2021