Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Excelsior Rotterdam voor 2018-2019 zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Quick Sportswear en de Rotterdamse club. In deze nieuwe tenues speelt het keurkorps van trainer Adrie Poldervaart de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2018-2019. Excelsior eindigde afgelopen seizoen op een knappe elfde plek en is daarom ook dit seizoen weer op het hoogste niveau te bewonderen. De club en QUICK lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt onder het motto: #SAMENSTERK & #WRITINGHISTORY. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Excelsior Rotterdam thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Excelsior thuisshirt bevat dit seizoen weer rode en zwarte verticale banen. Deze banen hebben naar de bovenkant toe een vervagend effect. De bovenkant van het shirt is namelijk zwart. Hiermee continueren de club en Quick het design van het shirt van vorig seizoen. Het thuistenue is uitgerust met een rechte hals met zowel zwarte als rode details. Het logo van QUICK staat op het midden van de borst en komt ook weer terug op beide mouwen. Ter hoogte van de linker schouder bevinden zich drie rode blokstrepen. Deze diagonale strepen zijn de trademark tekens van Quick Sportswear. Spieren voor Spieren staat samen met sponsor DSW op het midden van het shirt en op de borst prijkt ook het logo van de club. De rechter borst bevat ook dit jaar weer het vintage logo van de club. Dit betreft het logo dat de club had bij de oprichting in 1902. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten een rode band. De kousen zijn ook zwart met aan de bovenkant een rode band.

Excelsior Rotterdam uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Excelsior uitshirt is geel met grijze details. De blokstrepen van het shirt zijn grijs en deze kleur komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. Verder zijn de logo's van de club en Quick monochroom. Dit betekent dat deze dezelfde kleuren hebben als het shirt. Deze zijn dus grijs of een combinatie van grijs en geel. Ook dit tenue bevat een rechte hals met kleine, gevouwen kraag. De logo's van de club en alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en gele kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mattheij, Koolwijk, Bruins, Fortes, Hadouir, van der Meer, Oude Kotte en nog meer sterspelers.

Vooralsnog kan je deze shirts alleen kopen in de online shop van de Eredivisionist. Andere Eredivisie shirts voor 2018-2019 scoor je exclusief in deze online winkel!