Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2022-2023

Excelsior Rotterdam en kledingsponsor Quick Sportswear hebben vandaag de nieuwe Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Marinus Dijkhuizen de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in 2022-2023. Excelsior eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Keuken Kampioen Divisie en promoveerde na het winnen van de play-offs. Ook dit seizoen is Quick Sportswear de kledingsponsor van de Rotterdamse voetbalclub. Deze functie heeft het sportmerk sinds medio 2015.

Excelsior Rotterdam thuisshirt 2022-2023

Het Excelsior Rotterdam thuisshirt 2022-2023 is overwegend zwart met rode details. De ronde hals en de Quick blokstrepen op de rechter schouder zijn rood. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Vanaf dit seizoen staat Stichting Ambulance Wens op het midden van de Excelsior tenues. Hoewel DSW Zorgverzekaar de hoofdsponsor van Excelsior is, schenkt het bedrijf al sinds 2017 de ruimte op het tenue aan een goed doel. Eerder stonden de logo's van Support Casper, Spieren voor Spieren en de Esther Vergeer Foundation op de Excelsior Rotterdam tenues. Dit seizoen is dat Stichting Ambulance Wens, die de laatste wensen van immobiele terminale patiënten vervult met behulp van speciaal ontwikkelde ambulances. De linkerborst bevat het het logo van Excelsior. Op de linkerborst van het nieuwe tenue prijkt opnieuw het wapen van Kralingen. Het Quick Sportswear logo staat op het midden van het tenue en de mouwen bevatten het logo van Caru Containers. Het Excelsior Rotterdam thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje. De kousen zijn geheel rood en bevatten zowel de naam van de club als het Quick logo in het rood.

Excelsior Rotterdam uitshirt 2022-2023

Het Excelsior Rotterdam uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is wit met zwarte en gouden details. De ronde hals is een combinatie van goud en zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de baan aan de onderkant van het voetbalshirt. De blokstrepen op de rechter schouder zijn zwart. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Excelsior Rotterdam uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte en gouden band. De kousen zijn ook wit en bevatten aan de bovenkant een zwart vlak met daarin een gouden lijn.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Wieffer, Dallinga, Azarkan, El Yaakoubi, Niemeijer, Goudmijn, Baas en nog meer spelers.

Excelsior Rotterdam uitshirt 2022-2023

 

Bron afbeeldingen: Website Excelsior