Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2021-2022

Excelsior Rotterdam en kledingsponsor Quick Sportswear hebben deze maand ook de nieuwe Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Marinus Dijkhuizen de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2021-2022. Quick is ook dit jaar weer de producent van de Excelsior Rotterdam voetbalshirts. Deze functie heeft het Nederlandse sportmerk sinds 2019 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022. Vanaf dit seizoen bevatten de Excelsior tenues een nieuw logo!

Excelsior Rotterdam thuisshirt 2021-2022

Het Excelsior Rotterdam thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de dunne, rode verticale band over het midden van het tenue. Deze band bevat aan de bovenkant het logo van Quick Sportswear en wordt op het midden onderbroken door het logo van de Esther Vergeer Foundation (Powered by DSW). De schouders van het tenue bevatten de blokstrepen van Quick Sportswear en bovendien is het thuistenue uitgerust met een v-hals met een dunne, rode lijn. De linkerborst bevat het nieuwe logo van Excelsior. Dit logo heeft een iets modernere uitstraling en wordt gebruikt voor alle entiteiten van de club. Aan het logo zijn de naam van de club (Excelsior Rotterdam) en het oprichtingsjaar (1902) toegevoegd. Het logo bevat nog steeds een zwart/rode cirkel. Op de linkerborst van het nieuwe tenue prijkt opnieuw het wapen van Kralingen. Het Excelsior Rotterdam thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje. De kousen zijn aan de bovenkant rood en aan de onderkant zwart en bevatten zowel de naam van de club als het Quick logo in het rood.

Excelsior Rotterdam uitshirt 2021-2022

Het Excelsior Rotterdam uitshirt 2021-2022 heeft ongeveer hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is echter wit en wordt gekenmerkt door een dunne verticale zwarte band over het midden van het tenue. Deze band wordt geflankeerd door dunnere rode lijnen. Dit design komt ook weer terug in de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen, alsook de band aan de onderkant van het voetbalshirt. De Quick Sportswear blokstrepen staan in het zwart op beide schouders en verder staan alle logo's op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Niemeijer, Aberkane, Wieffer, Baas, Dallinga, Horemans, Ormonde en andere spelers. Vooralsnog kan je deze shirts alleen kopen in de online shop van de Rotterdamse voetbalclub. Andere voetbalshirts voor 2021-2022 scoor je exclusief in deze online winkel!

Excelsior Rotterdam thuisshirt 2021-2022

Excelsior Rotterdam uitshirt 2021-2022