Excelsior Rotterdam voetbalshirts 2019-2020

Excelsior en Quick Sportswear hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de Rotterdamse club de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker gedurende 2019-2020. De club van trainer Ricardo Moniz overleefde de play-offs niet en degradeerde daardoor naar de Keuken Kampioen Divisie. Het Nederlandse merk Quick is sinds de zomer van 2015 kledingsponsor van de club uit Kralingen en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues. Het contract werd namelijk verlengd tot en met 2022. 

Excelsior Rotterdam thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Excelsior thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende horizontale, rode en witte strepen over het shirt. De V-hals van het tenue is rood en op de linkerschouder bevinden zich twee rode blokstrepen van Quick Teamwear. Het logo van Quick staat ook op het midden van de borst. De rechterborst bevat het logo van de club en de linkerborst is uitgerust met het logo dat de club had bij haar oprichting in 1902. Op het midden van de tenues staat het logo van de Esther Vergeer Foundation met daaronder de tekst: ''Sponsord by DSW.'' Het logo van Caru Containers prijkt op de linkermouw. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met van de bovenkant een zwarte band. Op de kousen en broekjes staan ook de logo's van de club en Quick.

Excelsior Rotterdam uitshirt 2019-2020

Het Excelsior uitshirt voor 2019-2020 heeft een uniek design. Dit voetbalshirt is overwegend turquoise en loopt naar de onderkant over in het donkerblauw. Dit gedeelte bevat een all-over print van de kaart van Kralingen. Deze kaart bevat een locatiepin van het stadion van Excelsior, het van Donge & De Roo Stadion. De onderkant van het voetbalshirt bevat een witte en turquoise band en daarboven staan de lengte- en breedtegraad coordinaten van het stadion. Het uittenue van Excelsior is verder uitgerust met een V-hals met subtiele navy blauwe en witte lijn. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de drie blokstrepen op de rechterschouder zijn donkerblauw. De logo's van de club, Quick en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje met een dunne, witte en turquoise lijn aan de onderkant. De kousen zijn geheel turquoise.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Excelsior tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Schouten, Bruins, Koolwijk, Mattehij, van der Meer, Mahmudov en nog meer sterspelers. Vooralsnog kan je deze shirts alleen kopen in de online shop van de Eredivisionist. Andere Eredivisie shirts voor 2019-2020 scoor je exclusief in deze online winkel!

Bron: Excelsior Rotterdam