Ook de nieuwe Excelsior voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels officieel gepresenteerd door de Rotterdamse club en kledingsponsor Quick. In deze voetbalshirts speelt Excelsior de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2015-2016. Excelsior eindigde vorig seizoen op een vijftiende plek in de Eredivisie waardoor het zich wist te handhaven en dit seizoen ook weer op het hoogste niveau actief is. Thuishaven van Excelsior is het Woudenberg Stadion in Rotterdam. Het Nederlandse sport- en fashionmerk Quick is sinds dit seizoen kledingsponsor van de Rotterdammers die dit seizoen onder leiding staan van Alfons Groenendijk. Quick zal in ieder geval de komende vier seizoenen kledingsponsor van Excelsior blijven. We bespreken in dit blog zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Rotterdamse club.

Excelsior thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Excelsior thuisshirt 2015-2016 is zoals elk jaar het geval is overwegend zwart met rode accenten. De rode accenten komen terug in de klassieke opstaande kraag en in de open hals. Verder bevat het thuisshirt van Excelsior twee blokstrepen van Quick over de rechter schouder. De mouwen en het midden van de borst zijn uitgerust met het logo van Quick. Verder bevat de linker borst van het shirt het logo van Excelsior en de andere borst bevat een vintage logo van de club. Hoofdsponsor DSW Zorgverzekeraar versiert het midden van het Excelsior thuisshirt. Het nieuwe Excelsior thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Quick en de Rotterdamse club staat. De kousen van het nieuwe thuistenue zijn geheel rood.

Excelsior uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Excelsior uitshirt 2015-2016 heeft hetzelfde template als het uitshirt maar is overwegend wit met een open zwarte hals en een zwarte opstaande kraag. De blokstrepen over de rechter schouder zijn blauw/wit/rood. De logo's van Quick, Exceslior en DSW Zorgverzekeraar staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe Excelsior uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Excelsior voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Botaka, Fischer, Van Weert, Stans, Bruins en nog meer sterspelers gedurende het seizoen 2015-2016 spelen.

Het nieuwe Excelsior voetbalshirt 2015-2016 kan je zowel voor volwassenen en kinderen kopen in de officiële Excelsior shop. Alle voetbalshirts van andere Eredivisie teams kan je kopen in de officiële shop van Subside Sports!

Geef hieronder je mening over de nieuwe Excelsior voetbalshirts!

Excelsior -thuisshirt -2015-2016

Excelsior -uitshirt -2015-2016

Bron foto's:

Excelsior Facebook