Het Everton thuisshirt 2011/2012 is uitgelekt. Volgens verschillende Engelse partners wordt dit ook echt het nieuwe thuisshirt van Everton. Het Everton thuisshirt is opnieuwe geheel blauw. In vergelijking met het shirt van het seizoen 2010/2012 zijn er twee opvallendheden aan het shirt. Allereerst heeft het nieuwe Everton shirt een klassieke polokraag. Daarnaast bevat het nieuwe shirt verschillende gele accenten. Zo is de binnenkant van de kraag wit, evenals de zijkant en onderkant van het shirt en de omslag van de mouwen. Op de rechterborst staat het logo van leverancier Le Coq Sportif en op de linkerborst het logo van Everton. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Chang.

Wanneer de Everton shirts voor het seizoen 2011/2012 officieel bekend gemaakt worden, zullen wij hierover berichten. Check hieronder een foto van het uitgelekte Everton thuisshirt. Wil je een Everton shirt kopen, check dan hier een geweldig aanbod Everton merchandising. 

 

Update:

Het shirt is nu ook officieel bekend gemaakt! In dit shirt speelt Everton dus de thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2011/2012.