Het nieuwe Europese uitshirt of 3e shirt van Napoli voor het seizoen 2012/2013 is vandaag officieel bekend gemaakt door Macron en de club uit Napels. Een dag eerder werden het thuisshirt en uitshirt al bekend gemaakt. Het nieuwe uitshirt van Napoli zal gedragen worden in de Europa League en Serie A uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013. Het 3e shirt van Napoli is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee verticale licht blauwe banen over het midden van het shirt. Ook het 3e shirt van Napoli bevat een vintage V-hals. Deze V-hals heeft een blauw-wit gestreept design en is voor een derde geheel wit. Ook de onderkant van de mouwen hebben een licht blauw/wit gestreept design.

Over het midden van de borst staat het logo van hoofdsponsor Lete met daaronder het logo van subsponsor MSC. De rechter borst is voorzien van het logo van Macron met daarboven de COPA Italia badge, ter ere van het winnen van de Italiaanse beker in 2012. De andere borst bevat het logo van Napoli. De trademarks van het Italiaanse merk Macron zijn te vinden op beide schouders. De achterkant van het shirt is voorzien van de naam van de club: SSC Napoli!

De Napoli 3 shirts worden gecompleteerd door een lict blauw voetbalbroekje. Ook het logo van de club en teamkledingsponsor Macron staan op de broekjes. De kousen zijn overwegend wit  en bevatten bovendien band aan de bovenkant, welke ook het wit/licht blauw gestreepte design heeft. Het midden van de kousen zijn bovendien voorzien van een brede licht blauwe band. Check hieronder de foto's van het nieuwe Napoli 3e shirt 2012-2013. Dit voetbalshirt kan je evenals het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Napoli en de Napoli trainingsshirts en trainingspakken kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Officiële bedrukking is mogelijk!

Koop het hier!

Napoli 3e shirt 2012/2013

Napoli 3e shirt 2012/2013