Errea Stripe ID lifestyle collectie Parma Calcio

Het Italiaanse Parma FC heeft afgelopen weekend in samenwerking met het Italiaanse Errea een nieuwe lifestyle collectie gelanceerd. De naam van deze gave collectie is Stripe ID. De spelers van de Italiaanse club kunnen in deze collectie lekker ontspannen wanneer ze zich voorbereiden op een wedstrijd in de Italiaanse Serie A of in de Copa Italia. Deze Stripe ID collectie bestaat uit een T-shirt, polo shirt, trainingsjack, hoodie, broek en bermuda broek. Nieuwsgierig naar deze gave collectie? Check de details hieronder!

Errea Stripe ID collectie Parma FC

De Stripe ID collectie heeft als basiskleur zwart. Kijkend naar het T-shirt zie je dit het clubwapen van de Italiaanse voetbalclub Parma schittert op de linkerkant van de borst. Dit logo is wit van kleur. Ook het logo van het Italiaanse kledingmerk Errea is zwart van kleur en is te zien op de rechterkant van de borst. De kleuren van voetbalclub Parma FC komen terug in de mouwen van het shirt. Hier zie je namelijk gele en blauwe details die over de mouw lopen. Tussen deze kleuren staat de naam van de voetbalclub ‘’Parma Calcio’’. Het T-shirt is gebaseerd op het derde wedstrijdshirt van Parma FC van dit seizoen.

De collectie bestaat zoals eerder al gezegd niet alleen uit een T-shirt. Het trainingsjack en hoodie zijn namelijk ook supergaaf. Beide hebben hetzelfde design als het T-shirt van de Stripe ID lifestyle collectie. Waar het trainingsjack bedoeld is om in te sporten, is de hoodie juist gelanceerd als comfortabele item waarin je lekker kan chillen op de bank na een inspannende wedstrijd. Spelers als Bastoni, Grassi, Gervinho en Inglese van Parma doen dit ook. Vanwege de capuchon waarmee deze hoodie is uitgerust, kun je hier ook lekker in wegduiken. Het trainingsjack kun je ook uitbreiden tot trainingspak. Deze broek is net als het jack zwart van kleur. De logo’s van zowel Errea als Parma komen subtiel terug op de zijkanten van de broek. Deze zitten naast de zakken van de broek. Deze zakken zijn uitgerust met een rits. Zo kan je je waardevolle spullen ook veilig meenemen. Aan de onderkant van de pijpen van de trainingsbroek zitten ook ritsen. Hierdoor kan je de broek gemakkelijk aantrekken. Het gehele trainingspak is voor 100% gemaakt van polyester. Check hieronder nog een foto van de hoodie en het trainingsjack

Parma FC voetbalshirts bestellen

De nieuwe Stripe ID collectie van Errea is helaas alleen te bestellen in de webshop van de Italiaanse voetbalclub. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Italiaanse voetbalclubs? Check dan de webshop hieronder. In deze online winkel heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers uit de Serie A. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Serie A voetbalshirts in DEZE SHOP