Dynamo Moskou heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 officieel onthuld. De nieuwe voetbalshirts zijn de start van een samenwerking tussen Dynamo Moskou en Nike en eren een van de grootste Russische spelers ooit, Lev Yashin. In de voetbalshirts zal Dynamo Moskou de Premier Liga en Europa League thuis- en uitwedstrijden gaan spelen gedurende het seizoen 2014-2015 dat in Rusland reeds begonnen is. De Dynamo Moskou 2014-2015 voetbalshirts zijn stylish en ook klassiek. De voetbalshirts zijn in het bezit van een nieuwe kleur blauw en wit. Het Dynamo Moskou thuisshirt is overwegend blauw maar kent ook witte details. Het voetbalshirt bezit een gestijlde polo kraag. Deze kraag is wit maar over de kraag loopt ook een dunne blauwe streep. Dit geldt ook voor de uiteinden van de mouwen. De uiteinden van de mouwen van het nieuwe Dynamo Moskou thuisshirt zijn wit met een klein blauw detail. Op de linkerborst van het Dynamo Moskou voetbalshirt is het clublogo gedrukt. Dit logo is voorzien van 2 kampioenssterren, welke de 11 gewonnen Sovjet-Unie kampioenschappen eren. Op de rechterborst van het voetbalshirt is een Nike swoosh gedrukt en op het midden van het voetbalshirt is het logo van hoofdsponsor VTB gedrukt. Het thuistenue 2014-2015 kent een wit short en blauwe kousen.

Het Dynamo Moskou uitshirt voor aankomend seizoen is overwegend wit gekleurd. Enkel de logo's op het Dynamo Moskou uitshirt zijn blauw. Het voetbalshirt kent ook een klassieke polo kraag. Deze kraag is geheel wit. De bies aan de uiteinden van de mouwen is ook geheel wit. Het voetbalshirt heeft hierdoor een enorm klassiek uiterlijk. Op de linkerborst van het uitshirt is ook het logo van de club gedrukt. Op de rechterborst komt een blauwe Nike swoosh terug. Het logo van hoofdsponsor VTB gedrukt. Het Dynamo Moskou uittenue bezit een blauw short en witte kousen. In deze Dynamo Moskou voetbalshirts schitteren de Nederlanders Büttner en Douglas. De nieuwe Dynamo Moskou voetbalshirts van Nike zijn te koop in de online voetbalshop van Subside Sports. Check hieronder foto's van de nieuwe voetbalshirts.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

Dynamo Moskou Voetbalshirts 2014-2015 3

Dynamo Moskou Voetbalshirts 2014-2015 4

Dynamo Moskou Voetbalshirts 2014-2015

Dynamo Moskou Voetbalshirts 2014-2015 2

Extra informatie Dynamo Moskou voetbalshirts


Alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle WK landen is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com