De nieuwe voetbalshirts 2015-2016 van Dinamo Moskou zijn officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In 1945 was Dinamo Moskou de eerste Sovjet-Unie voetbalclub die naar het westen ging, om precies te zijn naar Groot-Brittanie, waar de club won van teams als Chelsea, Cardiff City, Tottenham Hotspur en Glasgow Rangers. Deze Dinamo Moskou voetbalshirts van Nike zijn een eerbetoon aan deze periode. De Dinamo shirts hebben een modern design met de traditionele kleuren van de Russische club. De thuishaven van Dinamo Moskou is de Arena Chimki in de gelijknamige plaats. Enkele bekende voetballers van Dinamo Moskou zijn Buttner, Douglas en Dzsudzsak.

Dinamo Moskou thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe FC Dinamo Moskou thuisshirt 2015-2016 combineert het traditionele blauw met wit en enkele navy kleurige accenten. De donkerblauwe details zijn terug te vinden aan de zijkanten van de ronde hals en boven de witte biesjes. Op de linkerborst het logo van Dinamo met daarboven de 2 sterren. Op de rechterborst de swoosh van Nike. Op de borst is verder plaats gemaakt voor de hoofdsponsor. Een wit voetbalbroekje met aan de zijkant een verticale donkerblauwe lijn en blauwe kousen maken het Dinamo Moskou thuisteneu 2015-2016 compleet.

Dinamo Moskou uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Dinamo Moskou uitshirt 2015-2016 is overwegend wit met blauwe en navy blauwe accenten. De ronde hals bevat een blauw detail met daarnaast een navy kleurige streep. De biesjes zijn ook overwegend blauw met daarboven een kleine navy blauwe streep. De template van het uitshirt is hetzelfde als het Dinamo Moskou thuisshirt, alleen zijn de kleuren anders. Op de linkermouw staat het logo van sponsor Mercedes. Een navy voetbalbroek en witte kousen maken het uittenue 2015-2016 helemaal af. Op het voetbalbroekje staat het embleem van Dinamo op de rechterpijp.

Dinamo Moskou voetbalshirt 2015-2016 kopen

Check hiernaast het overzicht met beschikbare Dynamo Moskou voetbalshirts en t-shirts. De nieuwe voetbalshirts van de Russische club kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Russchische clubs!

Dynamo -Moskou -voetbalshirts -2015-2016