20 juli 2021

Dinamo Moskou voetbalshirts 2021-2022

Dynamo Moskou en kledingsponsor Puma hebben vandaag de nieuwe Dinamo Moskou voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Russische club de wedstrijden in de Russische competitie gedurende 2021-2022. Dinamo Moskou eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek dus speelt geen Europees voetbal. Vanaf dit seizoen is Puma de kledingsponsor van de Russische club. Het Duitse sportmerk neemt het stokje over van Kelme.

Dinamo Moskou thuisshirt 2021-2022

Het Puma Dinamo Moskou thuisshirt 2021-2022 is gebaseerd op een standaard Puma teamwer template. Het voetbalshirt is overwegend blauw met een structuur van dunne, verticale lijnen. Verder bevat het tenue witte details. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor de polokraag en de taping aan de zijkanten van het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het Puma logo en de linkerborst bevat het logo van de club. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de meer dan tien (elf) kampioenschappen. Het laatste kampioenschap dateert van 1976. Het thuistenue van Dinamo Moskou wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met witte details.

Dinamo Moskou uitshirt 2021-2022

Het Dinamo Moskou uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuistenue, alleen zijn dan de kleuren omgedraaid. Het uittenue is wit met blauwe details. Dit is de kleur van de kraag, de band aan de onderkant van de mouwen en de taping aan de zijkanten. Het Puma logo prijkt in het zwart op de rechterborst en de mouwen en het logo van de club staat weer op de linkerborst. Op het midden van de tenues staat ook het logo van VTB Bank. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe taping aan de zijkanten. De kousen van het tenue zijn wit met lichtblauwe details.

Alle tenues van Puma zijn dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Dinamo Moskou voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Zakharyan, Balbuena, Varela, Laxalt, N'Jie, Szymanski en nog meer spelers. Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Dinamo Moskou? Check het dan direct in deze fanshop! 

Dinamo Moskou thuisshirt 2021-2022

Dinamo Moskou uitshirt 2021-2022