27 juli 2016

Lokomotiv Moskou voetbalshirts 2016-2017

Lokomotiv Moskou en Adidas hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 bekend gemaakt. In deze shirts speelt Lokomotiv Moskou de wedstrijden in de Russische Premjer League en de Russchische beker gedurende 2016-2017. Lokomotiv Moskou eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Russische competitie, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau van Rusland speelt. De in 1923 opgerichte club speelt haar thuiswedstrijden in het Lokomotiv Stadion. Vandaag werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club uit Moskou gelanceerd. We bespreken beide nieuwe shirts hieronder.

Lokomotiv Moskou thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Lokomotiv Moskou thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de horizontale groene banen over het shirt. De banen hebben twee tinten groen. Verder is het shirt uitgerust met rode accenten. Deze rode accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast is het voetbalshirt van Lokomotiv uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor van de club zijn de Russische Spoorwegen. Dit logo versiert het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Lokomotiv Moskou wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met groene strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Lokomotiv uitshirt 2016-2017

Het uishirt van Lokomotiv Moskou is komend seizoen wit en bevat dunne mesh gaatjes. In dit shirt komen ook de clubkleuren van Lokomotiv weer terug. Het logo van Adidas op de rechter borst is groen, terwijl de drie strepen van Adidas aan de zijkanten rood zijn. De bies aan de onderkant van de mouwen is groen/rood en verder bevat het shirt een v-hals. De logo's van de club en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Lokomotiv Moskou wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode Adidas strepen. De kousen hebben ook deze combinatie.

Zoals alle tenues van Adidas zijn de tenues van de Russische club uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In deze voetbalshirts schitteren spelers als Corluka, Samedov en Tarasov.

Alle nieuwste voetbalshirts van het seizoen 2016-2017 kan je kopen in de online shop van Subside Sports! 

Lokomotiv -moskou -thuisshirt -2016-2017
Lokomotiv -uitshirt -2016-2017