16 juli 2017

Lokomotiv Moskou voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Lokomotiv Moskou voetbalshirts voor 2017-2018 zijn afgelopen weekend officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas. In deze nieuwe shirts speelt Lokomotiv Moskou de wedstrijden in de Russische competitie en beker gedurende dit seizoen. De club eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Adidas lanceerde tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club, die dit seizoen 95 jaar bestaat.

Lokomotiv Moskou thuisshirt 2017-2018

Het Lokomotiv Moskou thuisshirt bevat dit seizoen twee tinten groen. De body van het shirt is groen en de mouwen hebben een donkerdere tint groen. Ook de rode accenten uit de clubkleuren van de Russen zijn aanwezig op dit shirt. Zo is het shirt uitgerust met een rode v-hals en zijn de drie adi strepen aan de zijkanten van het shirt rood. Dit is ook het geval voor het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat de hoofdsponsor. Verder staan op de achterkant van het tenue, net onder de kraag, de initialen van de club: FCLM. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en groene kousen met rode adidas strepen.

Lokomotiv Moskou uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Lokomotiv Moskou uitshirt is dit seizoen wit met een rode v-hals. De zijkanten van het tenue bevatten witte adidas strepen. Ook dit shirt bevat een rode v-hals met aan de zijkanten een subtiele rode lijn. Opvallend is dat het logo op de linker borst een andere logo betreft dan op het thuisshirt staat. Dit logo bevat namelijk een retro bal en betreft een vintage logo van de club. Op de achterkant van het uitshirt staat een verwijzing naar het 95 jarig bestaan dit seizoen: ''95 years Lokomoviv.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met rode adi strepen. Ook de kousen zijn wit met rode details.

Lokomotiv Moskou 3e shirt 2017-2018

Het Lokomotiv Moskou uitshirt is dit seizoen grijs met een rode v-hals en een klein rood vlak over de schouders. Ook de drie strepen van adidas zijn rood, evenals het logo van adidas. Met deze kleuren is het shirt geheel in stijl van de roots van de club. Lokomotiv Moskou is namelijk opgericht als club voor spoorwegmedewerkers. De achterkant van het shirt bevat een verwijzing hiernaar. Deze bevat namelijk een gekruiste hamer en moersleutel. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de zijkanten grijze strepen van adidas. Ook de kousen zijn grijs met rode strepen.

Alle nieuwste voetbalshirts van het seizoen 2017-2018 kan je kopen in de online shop van Subside Sports! 

Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de Climacool technology van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Denisov, Corluka, Tarasov, Farfan en Kasaev.