Lokomotiv Moskou voetbalshirts 2019-2020

Lokomotiv Moskou en Under Armour hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Rusland de Russische Premjer League, beker en Europa League wedstrijden gedurende 2019-20. Sinds de zomer van 2018 is Under Armour kledingsponsor van de Russische club en ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club. Check!

Lokomotiv thuisshirt 2019-2020

Het Lokomotiv Moskou thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend groen en bevat een ronde hals met een knoopje. Dit knoopje is rood, evenals een band aan de zijkanten van de hals. De rode tint komt ook weer terug in een band aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het tenue aan de bovenkant en onderkant een all-over print van zeshoeken met daarin gekruiste zwaarden. Dit betreft het oude logo van de club. Op de borst staan de logo's van de club en Under Armour en op het midden van het tenue prijkt de hoofdsponsor van Lokomotiv. De binnenkant van de hals van het tenue bevat een taping met daarin de naam van de club: FC LOKOMOTIV. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen.

Lokomotiv Moskou uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Lokomotiv Moskou uitshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door de kleuren van de Russische treinen. Het voetbalshirt is overwegend wit met aan de bovenkant een groene band en bovendien bevat het tenue een y-hals in het rood. Deze twee kleuren komen ook weer terug in de vlakken aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een groene taping en rode baan. De kousen zijn ook overwegend wit en deze bevatten aan de bovenkant ook een groen/rode band. Lokomotiv Moskou heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit tenue wordt met name in Europa gedragen. Dit shirt is overwegend grijs met aan de bovenkant een rode band. Ook dit voetbalshirt bevat een hals met een knoopje. Het logo van de club op de linkerborst is ook zilver/grijs. Dit tenue wordt ook compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen met rode band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Lokomotiv Moskou tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Smolov, Farfan, Krychowiak, Fernandes, Höwedes en nog meer spelers.

Lokomotiv Moskou voetbalshirt bestellen

De nieuwe Lokomotiv Moskou tenues kun je alleen bestellen in de clubshop van de Russische club. Ben je van Lokomotiv en wil je de Russen aanmoedigen met een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel!