Lokomotiv Moskou voetbalshirts 2020-2021

Lokomotiv Moskou en kledingsponsor adidas hebben afgelopen week de nieuwe Lokomotiv Moskou voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Russische voetbalclub de Premjer League, beker en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Omdat de club afgelopen seizoen als tweede achter koploper Zenit Sint Petersburg eindigde, speelt het dit seizoen weer Europees voetbal. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van de club uit Moskou. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Under Armour.

Lokomoviv Moskou thuisshirt 2020-2021

Het Lokomotiv Moskou thuisshirt 2020-2021 is gebaseerd op een standaard template van adidas en bovendien geïnspireerd door het tenue van 2017-2018. In dit voetbalshirt werd de club kampioen. Het voetbalshirt is overwegend groen met witte accenten. De v-hals van het tenue is wit met een dunne rode en groene lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De drie adidas strepen staan alleen op de schouders en zijn rood. Op de borst van het tenue prijken de logo’s van de club en adidas en op het midden van het tenue staat de hoofdsponsor van de club. Het thuistenue van Lokomotiv wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De kousen zijn groen met aan de bovenkant rode adids strepen.

Lokomotiv Moskou uitshirt 2020-2021

Het Lokomotiv Moskou uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit met een groene v-hals met een dunne rode lijn. Dit zijn ook de kleuren van de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn rood en verder staan alle logo’s op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Lokomotiv Moskou uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een groene band met daarin rode adidas strepen. Alle adidas tenues zijn dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie van het merk, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en Krychowiak, Éder, Smolov, Lisakovih, Corluka en nog meer spelers.

Lokomotiv Moskou voetbalshirt bestellen

De nieuwe Lokomotiv Moskou tenues kun je alleen bestellen in de clubshop van de Russische club. Ben je van Lokomotiv en wil je de Russen aanmoedigen met een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel! 

Lokomotiv Moskou thuisshirt 2020-2021

Lokomotiv Moskou uitshirt 2020-2021