23 juli 2018

Lokomotiv Moskou voetbalshirts 2018-2019

De Russische kampioen Lokomotiv Moskou en de nieuwe kledingsponsor Under Armour hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gelanceerd. In deze shirts speelt Lokomotiv Moskou de wedstrijden in de Russische Premjer League, de beker en in de Champions League gedurende het seizoen 2018-2019. Het Amerikaanse sportmerk Under Armour en de Russische club tekenden vorige maand een langdurige deal. Afgelopen seizoen was adidas nog kledingsponsor van Lokomotiv Moskou. Met de Russische kampioen zet Under Armour voet aan wal in Rusland. Nooit eerder was het merk kledingsponsor van een Russische profclub. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de equipe van trainer Sjomin.

Lokomotiv Moskou thuisshirt 2018-2019

Under Armour breekt direct met de traditie van een overwegend groen thuisshirt. Het nieuwe Lokomotiv Moskou thuisshirt voor 2018-2019 is namelijk overwegend rood en bevat wel groene en witte details. De y-hals van het shirt is wit en bovendien bevinden zich twee witte banen en een groene baan over de borst. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft ook deze kleurencombinatie. De hoofdsponsor van de club staat op het midden van het shirt en op de mouwen en het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Lokomotiv Moskou uitshirt 2018-2019

Het Lokomotiv Moskou uitshirt voor 2018-2019 is overwegend wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt heeft ook een y-hals en bevat rode en groene details. Over de borst van het shirt bevindt zich een horizontale baan. Deze baan is aan de rechterkant groen en aan de andere kant rood. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleuren. De logo's van UA, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Tarasov, Farfan, Corluka, Eder, Denisov en nog meer sterspelers.

Lokomotiv Moskou voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Lokomotiv Moskou shirt voor 2018-2019 kan je vooralsnog nergens bestellen, behalve in de clubshop van de Russische club. Wil je andere shirts voor het nieuwe seizoen kopen? Alle nieuwste voetbalshirts van het seizoen  kan je kopen in de online shop van Subside Sports!