5 augustus 2016

FC Rostov voetbalshirts 2016-2017

Het nieuwe shirt van FC Rostov, de tegenstander van Ajax in de play-offs van de Champions League is officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt FC Rostov de wedstrijden in de Russische Premjer League en in Europa gedurende 2016-2017. FC Rostov eindigde afgelopen seizoen op een knappe tweede plaats, waardoor het in de voorronde van de Champions League speelt. In de eerste voorronde versloeg de club Anderlecht over twee wedstrijden. Kledingsponsor van FC Rostov is Adidas. Deze functie vervult het Duitse sportmerk al sinds een aantal jaar. Hieronder bespreken we het nieuwe uitshirt van de Russische club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Olimp 2 Stadion.

FC Rostov uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FK Rostov uitshirt voor 2016-2017 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de dunne strepen over de borst. Hiermee is het shirt gebaseerd op het Tiro template van Adidas. Verder bevat het shirt ook gele accenten, waardoor het nieuwe shirt geheel in stijl is van de clubkleuren van de Russische club. Deze gele accenten komen terug in de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen en in het logo van Adidas op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van de club uit Rostov aan de Don. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een blauw short met aan de zijkanten gele strepen van Adidas. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie en zijn blauw met gele strepen van het sportmerk. Op de sokken staat bovendien het Adidas performance logo. De nieuwe FC Rostov uittenues zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze tenues spelen sterren als Azmoun, Noboa, Ezatolahi, Quinssanga en andere sterspelers.

Het nieuwe FC Rostov shirt kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Russen kopen. Wil je andere shirts voor 2016-2017 scoren, check deze dan in deze officiƫle shop!

Of check hier de nieuwe voetbalshirts van Ajax voor 2016-2017!

Fc -rostov -voetbalshirts -2016-2017

Gerelateerd nieuws