Djurgårdens IF voetbalshirts 2023-2024

De Zweedse voetbalclub Djürgardens IF en kledingsponsor adidas hebben deze maand de nieuwe Djurgardens IF voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Zweedse Allsvenskan en beker tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig jaar eindigde Djurgårdens IF op de tweede plek in de Zweedse competitie en dus speelt de club dit jaar ook weer Europees voetbal. Adidas is al sinds 1990 de producent van de Djurgårdens IF voetbalshirts en is ook dit jaar weer de kledingsponsor. Eerder presenteerden beide partijen al het Djurgardens If 3e voetbalshirt

Djurgardens IF thuisshirt 2023-2024

Het Djürgardens IF thuisshirt 2023-2024 wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door de navy blauwe en lichtblauwe verticale strepen. Deze banen zijn dit jaar dunner dan voorheen. Het voetbalshirt bevat ook een blauwe ronde hals en de mouwen zijn lichtblauw met donkerblauwe adidas strepen. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het 3BAR logo, welke door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt wordt. De andere borst is uitgerust met het clublogo. De gouden ster boven het logo verwijst naar de twaalf landskampioenschappen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. De kousen zijn lichtblauw met contrasterende accenten.

Djurgardens IF uitshirt 2023-2024

Het Djurgårdens IF uitshirt 2023-2024 is dit seizoen volledig rood en bevat een design van rode en bordeaux rode driehoeken. Naar de onderkant van het voetbalshirt bevinden zich steeds meer donker rode blokken. Verder is het tenue afgewerkt met gouden accenten. Het adidas logo op de rechterborst en de adidas strepen op de schouders zijn namelijk goud. Ook dit voetbalshirt heeft een ronde hals en alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Op de zijkanten van het voetbalshirt bevindt zich een gouden lijn, welke doorloopt over de achterkant van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met gouden adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Op de Djurgårdens IF voetbalshirts staan ook de logo's van verschillende sponsors. Hoofdsponsor Pioritet Finans staat op het midden van de voetbalshirts, ter hoogte van de schouders staat het logo van Nordic Welness en op de mouwen het logo van Stadium.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Djurgårdens IF tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt.

Bestel het Djurgardens IF voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Djurgardens thuisshirt 2023-2024

Djurgardens IF uitshirt 2023-2024

Djurgardens thuisshirt 2023-2024