Djurgardens IF voetbalshirts 2024

De Zweedse voetbalclub Djurgårdens IF Fotbollsförening en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Djurgårdens voetbalshirts 2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub de wedstrijden in de Zweedse Allsvenskan en beker dit jaar. Vorig jaar eindigde de club op de vierde plek. Ook dit jaar is adidas weer de producten van de Djurgardens voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 1996. Mobill is vanaf dit jaar de hoofdsponsor van de Zweedse club.

Djurgårdens IF thuisshirt 2024

Het Djurgårdens thuisshirt 2024 bevat het traditionele design van verticale lichtblauwe en donkerblauwe banen. Dit jaar zijn de verticale banen wat breder dan vorig seizoen. Qua design is er verder weinig spannends aan het nieuwe thuistenue. Het voetbalshirt heeft een ronde hals in het navy blauw. Dit is ook de kleur van de mouwen, welke lichtblauwe adidas strepen bevatten. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat het logo van de club. De ster boven het logo verwijst naar de meer dan tien (12) kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Mobill versiert het midden van het tenue. Het Djurgardens IF thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met lichtblauwe adidas strepen. De sokken zijn lichtblauw met aan de bovenkant donkerblauwe adidas strepen.

Djurgårdens IF uitshirt2024

Het Djurgardens IF uitshirt 2024-2025 is wit en wordt gekenmerkt door de lichtblauwe en donkerblauwe verticale krijtstrepen. De adidas strepen op de schouders zijn lichtblauw en de sponsorlogo’s op het uitshirt zijn navy blauw. Deze logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder is het uitshirt uitgerust met een ronde hals. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte sokken met lichtblauwe adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

De nieuwe Djurgårdens voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de Zweedse voetbalclub. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of andere merchandising van de club? Check het in de onderstaande fanshop!

Djurgardens IF voetbalshirts 2024
Djurgardens IF voetbalshirts 2024
Djurgardens IF voetbalshirts 2024
Djurgardens IF voetbalshirts 2024
Djurgardens IF voetbalshirts 2024
Djurgardens IF voetbalshirts 2024
Djurgardens IF voetbalshirts 2024