Djurgårdens IF thuisshirt 2020-2021

Na het nieuwe uitshirt hebben Djurgårdens en adidas ook het nieuwe Djurgårdens thuisshirt 2020-2021 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club de Allsvenskan, beker en Europese thuiswedstrijden in de Tele2 Arena in Stockholm gedurende 2020-2021. Adidas is sinds 1976 onafgebroken de kledingsponsor van ''Blåränderna'' en is dus ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de club uit Stockholm.

Het nieuwe Djurgårdens thuisshirt heeft een vrij standaard design. Het tenue wordt gekenmerkt door de navy blauwe en lichtblauwe, verticale banen over het tenue. Deze banen vervagen naar de bovenkant. De mouwen zijn geheel donkerblauw en hetzelfde geldt voor de ronde hals van het nieuwe Djurgårdens thuistenue 2020-2021. Op de schouders prijken de drie lichtblauwe adidas strepen en op de borst staan de logo's van de club en het Duitse sportmerk. De ster boven het logo van Djurgårdens IF verwijst naar de meer dan tien gewonnen (12) Zweedse kampioenschappen. Op het midden van het tenue staat sponsor Prioritet Finans, dat sinds 2014 de hoofd- en shirtsponsor is van Djurgårdens IF. Verder staan er ook nog andere sponsoren op het tenue zoals Nordic Welness, Stadium en Sundstrom. Het Djurgardens thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe tenue van de Zweedse club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Djurgardens voetbalshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Karlstrom, Johansson, Ajdarevic, Holmberg, Banda en nog meer spelers.

De nieuwe Djürgardens IF voetbalshirt kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Zweedse club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zweedse clubs? Check het in deze winkel!