Djurgårdens IF voetbalshirts 2021

De Zweedse voetbalclub Djurgårdens IF heeft deze week in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe Djurgårdens IF voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt de club de Zweedse Allsvenskan en bekerwedstrijden gedurende 2021. Evenals Hammarby IF speelt ''Blåränderna'' haar thuiswedstrijden in de Tele2 Arena in Stockholm. Adidas is al sinds de jaren '70 de kledingsponsor van de club uit Stockholm en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de tenues van Djurgårdens IF.

Djurgårdens IF thuisshirt 2021

Het Djurgårdens IF thuisshirt 2021 heeft het traditionele design van verticale lichtblauwe en donkerblauwe banen. Aan de bovenkant van het voetbalshirt heeft adidas een fading effect toegevoegd. Verder bevat het thuisshirt een ronde hals en staan de adidas strepen in het lichtblauw op de schouders. Op het tenue staan verschillende sponsoren. Op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Prioritet Finans en ter hoogte van de schouders staat het logo van Nordic Welness. De mouwen zijn uitgerust met het logo van subsponsor Stadium. Het logo van adidas prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. De ster boven het logo verwijst naar de twaalf landskampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Zweden een ster aan het logo worden toegevoegd. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de voetbalkousen van het Djurgårdens IF thuistenue 2021.

Djurgårdens IF uitshirt 2021

Het Djurgårdens IF uitshirt 2021 is geheel in stijl van de kleuren van het logo van de club. Dit voetbalshirt is rood en bevat dunne, blauwe pinstripes. Deze kleur komt ook weer terug in de adidas strepen op de schouders. Zowel de ronde hals als de band aan de onderkant van de mouwen zijn een combinatie van blauw en geel. Ook het adidas logo op de rechterborst is geel. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met blauwe adidas strepen en dit is ook weer de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de Djurgårdens IF tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor een optimale afvoer van vocht/zweet en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Djurgårdens IF voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden spelers als Erik Johansson, Asoro, Ademi, Eriksson, Schüller, Andersson en andere spelers.

De nieuwe Djürgardens IF voetbalshirt kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Zweedse club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zweedse clubs? Check het in deze winkel! 

Djurgardens uitshirt 2021