14 maart 2023

Djurgardens IF 3e voetbalshirt 2023

De Zweedse voetbalclub Djurgårdens IF Fotbollsförening en kledingsponsor adidas hebben deze week het Djurgårdens IF Fotbollsförening 3e voetbalshirt 2023 gepresenteerd. Dit voetbalshirt wordt door het team van de trainers Kim Bergstrand & Thomas Lagerlöf gedragen tijdens de Allsvenskan, beker en Europese uitwedstrijden in 2023. Vorig seizoen eindigde Djurgardens op de tweede plek in de Zweedse competitie en dat betekent dat de club ook komend seizoen weer Europees voetbal speelt. Momenteel speelt de club uit Stockholm in de achtste finales van de Conference League. Het Djurgardens IF 3e voetbalshirt is geproduceerd en ontworpen door adidas. Het Duitse sportmerk is sinds 1999 de kledingsponsor van de Zweedse voetbalclub.

Het Djurgardens IF 3e voetbalshirt 2023 is volledig wit en heeft een fris design. Dat frisse design komt met name door de lichtblauwe accenten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn lichtblauw en hetzelfde geldt voor de meshpanelen op de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast bevat het nieuwe tenue navy blauwe accenten. De ronde hals is navy blauw en ook de band op de zijkanten van het voetbalshirt heeft deze kleur. Deze band loopt door naar de onderkant van de achterzijde van het tenue. De achterzijde van het voetbalshirt is iets langer. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Vanaf dit jaar wordt dit logo door adidas op alle voetbalshirts gebruikt. De andere borst is uitgerust met het logo van de club in full colour. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de twaalf landskampioenschappen. Per tien kampioenschappen mag een club in Zweden een ster aan het logo toevoegen. Hoofdsponsor Pioritet Finans staat op het midden van het voetbalshirt in het navy blauw. De bank is sinds 2014 hoofdsponsor van Djürgardens IF. Op de rechtermouw van het voetbalshirt zijn nog twee badges te zien. Dit betreffen de officiële UEFA Conference League badge en de UEFA Foundation badge. Deze badges draagt de club op de voetbalshirts tijdens de wedstrijden in de Conference League. Het Djürgardens IF 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden navy blauwe adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas tenues zijn de Djürgardens IF voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. Dit betreft de adidas AeroReady technologie, welke in de stof (100% polyester) van de tenues is verwerkt. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilate.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Djürgardens 3e voetbalshirt 2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bergvall, Eriksson, Edvardsen, Asoro, Berg, Bergvall, Fallenius en nog meer spelers.

Djurgardens IF voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Djürgardens voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Zweedse voetbalclub. Andere voetbalshirts van de Zweedse club bestel je in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. Check bovendien andere voetbalshirts in deze webshop!

Bestel het Djurgardens IF voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Djurgardens IF 3e voetbalshirt 2023

Djurgardens IF 3e voetbalshirt 2023

Djurgardens IF 3e voetbalshirt 2023