Djurgardens IF uitshirt 2020-2021

De Zweedse club Djürgardens IF en adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe uitshirt van Djürgardens officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Kim Bergstrand de uitwedstrijden in de Zweedse competitie, de Allsvenskan, en de beker gedurende 2020-2021. De club uit Stockholm werd afgelopen seizoen kampioen van Zweden, dus speelt komende jaargang ook Europees voetbal.

Het Djürgardens uitshirt 2020-2021 heeft een standaard adidas template. Het voetbalshirt is rood en bevat blauwe accenten. De v-hals van het tenue is blauw met een subtiele witte lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de drie adidas strepen op de schouders zijn blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het nieuwe tenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Tele2Arena. Op de borst staan de logo’s van de club en adidas. Boven het clubembleem staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de meer dan 10 (12) landskampioenschappen van de Zweedse club. Het Djürgardens IF adidas uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met rode strepen. De voetbalkousen van het tenue zijn ook weer rood met blauwe details. Op zowel de kousen als het broekje staan uitingen van de club en adi. Het gehele tenue is ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf komende zomer gedragen worden door spelers als Johansson, Karlström, Ajdarevic, Holmberg, Banda, Kujovic en andere sterspelers.

De nieuwe Djürgardens IF voetbalshirt kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Zweedse club bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Zweedse clubs? Check het in deze winkel!